A magyar ingatlanpiac nagykorúvá vált – nagyinterjú Noah Steinberggel

A magyar ingatlanpiac nagy utat járt be az 1990-es évektől kezdve napjainkig. Az ezredforduló nagy ingatlanbummját követte a mélyrepülés, mára pedig jelentős tapasztalatokkal és rutinnal felvértezve nagykorúvá serdült. A piac egyik meghatározó fejlesztője és befektetője a WING. Az elmúlt évtizedekről, a magyar piac érettségéről, a szereplők attitűdjeinek változásairól és a WING munkafilozófiájáról és nagyszabású fejlesztéseiről beszélgettünk Noah Steinberggel (FRICS), a WING elnök-vezérigazgatójával, aki jelenleg a RICS Magyarország elnöke is.

2017. szeptember 7.
Tovább

Tovább bővíti ipari portfólióját a WING

Tovább bővíti portfólióját az ország vezető, magyar magántulajdonban lévő ingatlanfejlesztője, a WING Zrt. A vállalat a Megyeri híd lábánál, az M0-ás körgyűrű mellett elhelyezkedő Európa Center Üzleti és Logisztikai Parkot vásárolta meg azzal a céllal, hogy tovább fejlessze és a régió vezető city-logisztikai központjává tegye. A központ elnevezése is változik, mostantól Login Business Park néven működik tovább.

Tovább
2017. augusztus 31.

Eladták a belváros egyik legnagyobb irodaházát, a West End Business Center-t

Július végén zárult a West End bevásárlóközponttal szemben található West End Business Center irodaház tranzakciója. Az ügylet során a WING Zrt., a Morgan Stanley Real Estate Investing és a CC Real alkotta konzorciumtól az OTP Ingatlanbefektetési Alap vásárolta meg a Budapest szívében lévő irodaházat.

2017. augusztus 1.
Tovább

Aranyat nyert a WING imázsfilmje az Online Video Award-on

A WING új imázsfilmje aranyat nyert az Online Video Award Márkázott online-videós tartalmak „legjobb bemutatkozó film” alkategóriájában. Az Activity Group által készített Urban Beats című alkotás különlegessége, hogy nem mindennapi módon, művészi igényességgel foglalja össze és mutatja meg mindazt az értéket, amit a magyar magántulajdonban lévő vezető ingatlanfejlesztő közel 20 éves működése során létrehozott.

Tovább
2017. július 6.