Hírek

A WING ELNÖK-VEZÉRIGAZGATÓJA, NOAH STEINBERG VEHETTE ÁT AZ „ÉV VEZETŐJE” DÍJAT, MÍG A WING AZ „ÉV IRODAFEJLESZTŐJE” CÍMET NYERTE EL A CIJ AWARDS-ON

By 2017.11.29. szeptember 20th, 2019 No Comments

A WING ELNÖK-VEZÉRIGAZGATÓJA, NOAH STEINBERG VEHETTE ÁT AZ „ÉV VEZETŐJE” DÍJAT, MÍG A WING AZ „ÉV IRODAFEJLESZTŐJE” CÍMET NYERTE EL A CIJ AWARDS-ON

Az „Év vezetője” (Leadership of The Year 2017) elismerésben részesült Noah Steinberg, a WING elnök-vezérigazgatója a november 22-én megtartott Construction & Investment Journal (CIJ) Awards Hungary 2017 díjátadó ünnepségen, a díjjal a vállalat sikeres működtetésében végzett tevékenységét és a magyar ingatlanpiacon vállalt szerepét díjazták. A WING pedig az irodapiacon elért eredményeiért elnyerte az „Év irodafejlesztője” díjat (Office Developer of the Year 2017). 2017-ben a vezető magyar ingatlanvállalkozásnak összesen öt folyamatban lévő fejlesztése közül három irodaberuházás – Magyar Telekom székház, Ericsson Ház, Skylight CITY –, amelyek volumenében az irodapiac jelentős részét fedik le, egy logisztika csarnok fejlesztés az East Gate Business parkban és a vállalat építi az ország első repülőtéri szállodáját.

A kilencedik alkalommal a Marriott Hotelben megrendezett eseményen több mint 120 vezető ingatlanpiaci szakember vett részt. A CIJ által létrehozott díj az egyik legrégibb szakmai elismerés a régiós kereskedelmi ingatlanpiacon, ahol a piac legkiemelkedőbb teljesítményei mérettetnek meg.

A WING-nél végzett munkám során törekszem arra, hogy az eredményesség mellett a szakmaiságot, a megbízhatóságot és a tisztességet képviseljem. A most átvett CIJ díjak annak elismerései, hogy ez a törekvés az ingatlanpiac számára, mind a WING teljesítményén keresztül, mind az én és kollégáim munkája révén értéket képvisel. Nagy megtiszteltetés számomra a szakma megbecsülése” – mondta Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója. „Az elmúlt években a WING megerősítette pozícióját, mint Magyarország vezető ingatlanfejlesztője. Egy sok munkával teli és sikeres időszakon vagyunk túl. Számos projektet indítottunk és adtunk át, elsőként a hazai ingatlanfejlesztői piacon beruházásaink finanszírozásához kötvény programot indítottunk és sikeres tranzakciókon vagyunk túl. A munka pedig nem áll meg. A díjak megerősítenek bennünket abban a hitben, hogy munkánk révén valódi értéket teremtünk.