Hírek

Elindult az East Gate PRO, az East Gate Business Park második ütemének fejlesztése

By 2021.07.27. augusztus 3rd, 2021 No Comments

Elindult az East Gate PRO, az East Gate Business Park második ütemének fejlesztése

Elindítja a nagy sikerű East Gate Business Park második ütemét a WING, az észak-budapesti logisztikai piac meghatározó szereplője, az M0 és M3 autópályák kereszteződésében. Az East Gate PRO fejlesztése egy több mint húszezer négyzetméteres két új csarnoképület felépítésével indul, amely a felmerülő piaci igényekre és megnövekedett keresletre nyújt majd választ. A park tulajdonosa és fejlesztője, a WING több mint húsz éve van jelen a hazai ipariingatlan-piacon és egyedülálló szakértelemmel bír a személyre szabott és komplex csarnokmegoldások megvalósításában. Az East Gate PRO első csarnoképületeinek átadására 2022 második felében kerül majd sor.

Magyarország egyik legnagyobb ingatlanvállalkozása, a WING több mint húszéves ipari ingatlan fejlesztési tapasztalattal a háta mögött, új raktárfejlesztéssel bővíti a tulajdonában álló East Gate ipari park területét a Fóti út szemközti oldalán található telken. Az új, közel húszezer négyzetméteres komplexum a népszerű East Gate Business Park és Login Business Park sikere nyomán, valamint a felmerült piaci igényekre reagálva épül meg. Az East Gate ipari parkban jelenleg is megtalálható számos nemzetközi nagyvállalat hazai vagy regionális cégközpontja, és a TOP50 legnagyobb magyar vállalatból öt cég is képviselteti magát.  Az East Gate PRO első két csarnoképületét várhatóan 2022 második felében adják majd át, ezt követően a tervek szerint még négy csarnok épül a területen.

Az East Gate PRO rugalmasan választható csarnoktípusai és – méretei lehetőséget biztosítanak arra, hogy az épületek teljesen egyéni igényekre szabottan készüljenek el, melyre garancia az összeszokott és szakértő fejlesztői projektcsapat. A leendő bérlők már a tervezési szakasztól kezdve részt vehetnek az egyedi építészeti és belsőépítészeti megoldások kialakításában, ezért igény szerint tárgyaló és közösségi tér is kiépíthető, valamint a vállalati arculat megjelenítésére is lehetőséget biztosít számukra a fejlesztő.

A speciális technológiai elvárásokat nélkülöző gyártói-, raktározási- és logisztikai funkciókat kiszolgáló csarnokfejlesztések mellé irodai- és kiszolgáló funkciók is társulnak. A tervezett csarnoképületek változó méretű tereket, és az egyes egységeken belül különböző rakodási módokat – szintbeli és dokkoló-kapukat – kínálnak a leendő bérlők számára, lehetőséget hagyva a későbbi bővülésre. Az East Gate PRO magas minőségű, modern épületei olyan műszaki szolgáltatásokat kínálnak majd, mint az ESFR sprinkler rendszer, rendszámfelismerő beléptető és biztonsági kamera rendszer, valamint a C1-C2 épületek esetén cross-docking funkció is elérhető lesz.

„Az elmúlt időszakban jelentős ugrás következett be e-kereskedelemben, ami tükröződött az ipari- és logisztikai ingatlanok iránti kereslet bővülésében, ahogyan ezt az East Gate és a Login Business Park esetében saját magunk is tapasztaltuk is. Ez a megnövekedett érdeklődés alapozta meg a döntésünket, hogy elindítsuk az East Gate PRO fejlesztését. A WING több mint húsz éve van már jelen az ipari ingatlanok piacán és mára egyedülálló szakértelmet szerzett az egyedi igényekre szabott raktárlogisztikai és gyártó-összeszerelő csarnokmegoldások terén” – mondta Mucsi György, a WING ipari ingatlanokért felelős vezérigazgató-helyettese.

Az élhető, emberközpontú, parkosított környezettel rendelkező East Gate PRO a belvárostól mindössze 20 percre, az M0 és M3 csomópontjánál található, közvetlen buszmegállóval a bejáratnál. Kitűnő lokációján túl legfontosabb előnyei közé tartozik, hogy személyre szabott, komplex megoldásokat kínál; magas minőségű, modern épületei a raktározási és gyártó funkciók mellett, színvonalas irodák, egyedi cégközpontok és székházak kialakítására is alkalmasak.

A WING számára kiemelten fontos a környezetvédelem, ezért az East Gate PRO csarnokai BREEAM minősítés szerint épülnek, környezet- és egészségtudatos megoldásokkal, valamint smart szolgáltatásokkal is várják leendő bérlőiket. A csarnokfejlesztések során környezettudatos, jól tisztítható és károsanyag-tartalomtól mentes építőanyagokat használ a fejlesztő. A fenntarthatóság érdekében biztosított az ipari parkban a szelektív hulladékkezelés, illetve energiahatékony megoldások – LED izzók, intelligens mérőórák, elektromos autótöltő állomások – segítik a környezettudatos működést.

A WING elkötelezett az egészségmegőrzés iránt, ezért a fejlesztés alatt álló épületekben érintésmentes kapcsolókat helyeznek el a közösségi mellékhelyiségekben. Emellett minden irodarészbe nyitható ablakok kerülnek, ezzel biztosítva a folyamatos frisslevegő-áramlást, illetve az irodaterek igény szerint többféleképpen feloszthatóak, az egy fős munkaállomástól kezdve egészen akár az ötven fős meetingekig.