Gizella Campus

2018-ban a WING tulajdonába került a több évtizeden keresztül a Siemens telephelyeként működő 3 hektáros ingatlan, a Semsely A. utca – Hungária krt. – Gizella utca által határolt, Zugló központjában fekvő területen. A jelenleg is közel 40.000 négyzetméter bérbe adható felépítménnyel rendelkező ingatlanon most kilenc különböző minőségű, A és B kategóriájú, jellemzően irodaépület található, kiegészítve ipari területekkel, raktárhelyiségekkel és egy fejlesztési telekrészekkel.

Alapvetően a WING hosszútávú fejlesztési stratégiájának részeként, potenciális fejlesztési lokációként került az egyedi nagy méretű terület a WING tulajdonába, mivel hiszünk a városi lokációkban és a Hungária körúton kialakulóban levő új budapesti irodafolyosóban, hasonlóan a lassan megtelő Váci úthoz. Szintén ezen a körgyűrűn adtuk át 2008-ban az Allianz székházat, nemrégiben a Telekom székházat, mellette zajlik a Liberty irodaház építése, illetve az északi részen hoztuk létre a Skylight CITY irodaházat a hajdani Material Center felújításaként. A telephely azért speciális, mert itt a Hungária körút és Thököly út kiváló infrastruktúrája találkozik a hangulatos, emberközpontú, zuglói városszövettel, ami egyedi vonzerőt biztosít ennek a területnek.

A telephely történelme

A Siemens telephelyén egykor telefongyár működött, amely 1990-ben a privatizáció után került a Siemens tulajdonába, valamint vált magyarországi székhelyévé. A ’90-es években az épületeket a Siemens vagy azok leányvállalatai hasznosították, később bérbe adásra kerültek külső bérlőknek. Az évek során az alacsony hasznosításnak köszönhetően, több épület elavulttá vált, de maga a telephely a Siemens-el, mint fő felhasználóval megfelelően működött. A WING 2018-ban ingatlanfejlesztési szándékkal vette meg a területet, amelynek koncepcionális újratervezése és teljeskörű felújítása szervesen illeszkedik a WING vállalati filozófiájába, miszerint egy történelmi múlttal rendelkező, barnamezős területet a mai ingatlanpiaci elvárások maximális figyelembevételével hasznosítanak és töltik meg új funkciókkal. A telephely további kb. 65.000 m2 fejlesztési potenciált kínál.

– a belvárostól 15 percre
– zöld környezet
– a megújuló Városliget séta távolságra
– védett, belső parkra néző irodák
– szolgáltatások a környéken: szupermarket, bankok, ATM, gyógyszertár, virágbolt, pékség, éttermek
– rugalmas szerződési feltételek, rugalmas kialakítás
– saját parkoló

– 7, 7E, 108E, 8E, 133E, 110, 112 buszok (közvetlen tömegközlekedési kapcsolat a budai oldallal)
– 1-es villamos
– 74, 75 trolibusz
– Zuglói vasútállomás (vonatra szállva 7 percen belül elérhető a Nyugati pu.)
– közvetlen kerékpárút

Felkeltettük az érdeklődését?

Lépjen velünk kapcsolatba!

+36 1 451 4760

Írjon e-mailt!