Hírek

GOBUDA Mall néven születik újjá az EuroCenter bevásárlóközpont

By 2021.11.17. No Comments

GOBUDA Mall néven születik újjá az EuroCenter bevásárlóközpont

 

Egy szinte teljesen új épülettel és új névvel, GOBUDA Mall néven várja majd vásárlóit 2022 tavaszától a WING fejlesztésében újjászülető EuroCenter Bevásárlóközpont. Magyarország egyik legnagyobb ingatlanvállalkozása 2021 tavaszán kezdte meg a vállalat tulajdonában álló óbudai EuroCenter Bevásárlóközpont felújítási munkálatait, amely az átalakítást követően minden bizonnyal Észak-Buda és környéke legkedveltebb bevásárló- és élményközpontja lesz. A kívül-belül megújuló épület bérbeadottsága már most megközelíti a 70 százalékot, korlátozott számban azonban még elérhetők bérelhető területek.

GOBUDA Mall néven születik újjá az óbudai EuroCenter bevásárlóközpont, amely a tervek szerint 2022 tavaszán nyitja meg kapuit a nagy közönség számára. A WING értékteremtő beruházásának köszönhetően Észak-Buda egy modern, emberközpontú komplexummal gazdagodik majd, amely a környék népszerű közösségi helyévé válhat, illetve otthont adhat számos érdekes programnak, így időszakos rendezvényeknek vagy gasztro fesztiváloknak is. A teljes körű belső átépítés és megújulás az emberközpontúságot és fenntarthatóságot szem előtt tartva zajlik, és célja, hogy az épület maximálisan kiszolgálja a huszonegyedik század igényeit és élményszintű vásárlási lehetőséget biztosítson.

Az építészeti korszerűsítésen túl a bevásárlóközpont szolgáltatás- és üzletpalettája is jelentősen kibővül. Az igényes miliőnek megfelelően a korábbi FMCG és non-food mágnesbérlők mellett további magas minőségű gasztronómiai üzletek, vendéglátóhelyek, illetve nemzetközi multi és mono brandek, valamint felújított mozi és tetőkert is várja a jövőbeli látogatókat. A rugalmas térkialakításnak és közösségi tereknek köszönhetően számos közösségi program is lehetőséget kínál majd a szabadidő minőségi eltöltésére. A minél ideálisabb bérlői mix kialakításánál a lakossági igényekre is kiemelt hangsúlyt helyeznek. Ennek köszönhetően főszerepbe kerülnek a találkozási pontokként is funkcionáló teraszos éttermek, kávézók, pékség és cukrászda, valamint a food court-on megjelenő nemzetközi konyhákat képviselő fast food éttermek. A komplexum földszintjén található INTERSPAR hipermarket is egyedülállóan modern külsőt és megújult eladóteret kap. A ház tetején kialakításra kerül egy 2.000 négyzetméteres, játszótérnek is helyet biztosító zöld park.

„A több mint húszéves szakmai tapasztalattal rendelkező WING-nek ez a negyedik bevásárlóközpont-fejlesztési projektje a nagysikerű, egri Agria Park és a Hegyvidék Bevásárlóközpont elindítása, valamint a MOM Park újrapozícionálása és felújítása után. Magyarország egyik vezető ingatlanvállalataként kiemelt célunk, hogy a bevásárlóközpont-fejlesztések terén is egy olyan modern és igényes komplexumot hozzunk létre, amely hozzájárul a környék gazdaságának élénkítéséhez, megfelel a jelen kor elvárásainak és reflektál az új trendekre. Ezért a GOBUDA Mall koncepciójának központjában az ember és a környezet állnak.” – mondta Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A GOBUDA Mall teljes egészében az Access4you akadálymentesítési keretrendszer elvárásainak megfelelően készül. A belső terek és mellékhelyiségek teljes egészében akadálymentesítettek lesznek, valamint a parkolói szinteket is korszerűsítik a mozgáskorlátozottak, fogyatékkal élők, valamint babakocsival érkezők számára. A járványügyi helyzetnek megfelelően az épület fertőtlenítését szolgáló megoldások és érintésmentes funkciók szolgálják majd az egészség védelmét. Mindemellett pedig a környezettudatos és fenntartható megoldások is szerepet kapnak, a parkosított zöld tető mellett, kerékpár tárolók, elektromos autótöltő állomások, továbbá a mélygarázsban autómegosztó parkolóhelyek és csomagautomata-szolgáltatás is elérhetők lesznek az idelátogatók számára.