Hírek

LENDÜLETBEN A HAZAI IRODAPIAC – ÚJ BÉRLŐ A STÚDIUM IRODAHÁZBAN

By 2017.10.26. szeptember 20th, 2019 No Comments

LENDÜLETBEN A HAZAI IRODAPIAC – ÚJ BÉRLŐ A STÚDIUM IRODAHÁZBAN

Egy 1.300 négyzetméteres irodaterület 5 évre szóló bérletéről kötött szerződést a IX. kerületi Studium Irodaház fejlesztője, a WING Zrt. a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó vállalat budapesti szolgáltató részlegével, a Portfolio Services Centerrel. A bérleti szerződésben kulcsfontosságú volt a leendő munkavállalók igényeinek megfelelő irodakörnyezet.

Az újonnan megkötött bérleti szerződés részeként a kibérelt több mint 1300 négyzetméteres irodaterületet a Portfolio Services Center (PSC) igényeinek megfelelően alakította át a WING. Ennek során a WING vállalta, hogy a PSC által megálmodott és kidolgozott belsőépítészet kialakítása során a legmagasabb igényeket is kielégítő megoldásokat alkalmaz, hogy a lehető legvonzóbb és leginspirálóbb munkahelyi környezetet teremtsék meg a PSC munkavállalói részére. A PSC a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó vállalat EMEA Global Occupier Services (GOS) részlege, amely a budapesti központból nyújt teljeskörű ingatlan stratégiai tervezési és -kezelési szolgáltatást nemzetközi cégek részére, úgymint stratégiai tanácsadás, integrált létesítményüzemeltetés, projekt- és ingatlanfejlesztési szolgáltatások, portfólió ügyintézés és tranzakciómenedzsment. A vállalat az utóbbi bő egy év alatt 15 főről majd 100 főre növekedett. Az egység bővülése mögött a végfelhasználói piac outsourcing trend-je áll, ami egyértelmű jele a hazai és nemzetközi irodapiac erős növekedésének.

A Budapest IX. kerületében található Studium egy 2007-ben átadott „A” kategóriás irodaház, amely egy épületben található a Budapesti Corvinus Egyetem új Duna-parti campusával. Összesen hét emeleten, Dunára néző kilátással és korszerű technológiával a vállalatok legkülönbözőbb irodaigényeit képes kiszolgálni mintegy 12.300 négyzetméternyi összterületével.

„A WING minden egyes ingatlanfejlesztésével hosszú távú értéket kíván teremteni. Az, hogy egy 2007-ben átadott épületünk folyamatosan képes új bérlőket vonzani, egyértelmű jele annak a minőségnek és technológiai színvonalnak, amelyet a WING képvisel. Örülünk a Portfolio Services Center bővülésének és reméljük, hogy a Studium Center jó adottságai hozzájárulnak a részleg további fejlődéséhez.” – emelte ki a bérbeadás kapcsán Takács Ernő, a WING portfólió vezérigazgató-helyettese.

A bérlőt a tranzakció során a Cushman & Wakefield képviselte, a bérbeadó képviseletében pedig az Eston járt el.