Fiatalok támogatása

Társadalmi felelősségvállalásTöbb mit 10 éve fontos küldetésünknek tekintjük a gyermekek és fiatalok felkarolását. Így a WING a múltban  adománnyal segítette a Madarász Utcai Gyermekkórházat. Majd 10 éven keresztől támogatta és főtámogatója volt a Jövőbarátnak, a lakótelepi szegény sorsú gyerekeket felkaroló alapítványnak. 2011-ben pedig egy ösztöndíjprogramot is elindított a tehetséges, hátrányos helyzetű lakótelepi gyerekek továbbtanulásának megsegítésére. 2017-ben a vállalat az ország legjelentősebb tudományos diákfórumát, az Országos Tudományos Diákköri Konferenciáján (OTDK) jutalmazta a konferencia 4 szekciója 23 tagozatának legjobbjait.

2018-ban pedig a WING Zrt. az SOS Gyermekfalvak egyik főtámogatójaként a családjukból kiemelt, nevelőszülőkkel élő gyermekek életéhez nyújt segítséget. Az ötmillió forintos adomány három SOS-ház egész éves fenntartására elegendő, így akár 15-18 gyermek ellátását teszi lehetővé. 

Az SOS Gyermekfalvak 400, szülők nélkül élő gyereknek biztosít szerető és biztonságos otthont, olyan gyerekeknek, akiket ki kellett emelni a családjukból bántalmazás, elhanyagolás, a szülők szenvedélybetegsége, vagy egyéb problémák miatt. Az SOS-ben a gyerekek nevelőszülőknél, családias környezetben, családi házban nőhetnek fel. Az alapítvány 134 országban van jelen, hazánkban pedig az egyik legelismertebb gyermekvédelmi szervezet, amely már 35 éve működik Magyarországon. Az SOS Gyermekfalvak egyik sajátossága, hogy a testvéreket nem szakítják el egymástól, ami jelentősen megkönnyíti a traumákat átélt gyerekek számára a beilleszkedést, hiszen általában a testvérek jelentik az egyetlen családi kapcsolatukat, ami fennmarad.