Szerémi irodaház

Az összesen három, egymással összekötött épületből álló épület komplexum „A” kategóriás, modern, költséghatékony iroda helyiségeket kínál a XI. kerület dinamikusan fejlődő részén, a Rákóczi híd budai lábánál.

A Szerémi úti épület, illetve a két épületet összekötő középső szárny új, modern épület konstrukció, mely 2006-ban került átadásra. Az ikonikus, félköríves toronyház tetőszintjeiről csodás panoráma nyílik a Budai hegyekre, a dolgozók kényelmét és komfortérzetét pedig saját belső kávéház és étterem, mindkét toronyházból megközelíthető impozáns zöld tetőkert, nyitható ablakok, mélygarázs biztosítja. A Kaposvár utcai épület a 70-es években épült, majd teljes felújításon esett át 1999-ben. Az épület költséghatékony, rugalmas kialakítású tereket kínál, a leendő bérlő igényeire szabva. A középső szárnyban az irodahelyiségek mellett megtalálható az étterem és a kávézó,  egy 400 m2-es konferenciaterem, valamint a zöld tetőkert az épület tetején. A tetőkert mindkét kapcsolódó épületből megközelíthető.

A teljes felszín feletti bérbeadható terület 10 545 m2 (5500 m2 a Szerémi úti, valamint középső épületben és 5000 m2 a Kaposvár utcai épületben), mely a földszinten és 7 emeleten helyezkedik el. További mintegy 1500 m2 raktárterület és 206 db parkolóhely található a felszín alatt 5 emeleten.

A komplexum Dél-Budán, a 11. kerületben található, Szerémi út – Dombóvári és Prielle Kornélia utcák által körül határolva. Tömegközlekedéssel és autóval egyaránt könnyen megközelíthető.
Az irodaház közelében található az 1-es, 41-es, 47-es sz. villamosok, valamint a 33, 133 sz. buszvonalak megállói.
Az M7/M1, M6 és M5 autópályák könnyen elérhetőek a Hungária körúton avagy M0 bevezetőn keresztül. A belváros 10 perces, míg a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér 30 perces autóútra található.

Teljes felszereltségű IT helyiség
• Nyitható ablakok
• Külső árnyékoló rendszer
• Moduláris szőnyeg padló
• FAN-COIL, légkondicionáló rendszer
• Kártyás beléptető rendszer
• Generátor / UPS
• Kettős elektromos betáplálás

Összes bérbeadó terület: bruttó 5886 m2
Minimum bérelhető terület: bruttó 313 m2
Bérleti díj: 12,50-14,00 EUR/m2/hó+ÁFA

Felkeltettük az érdeklődését?

Lépjen velünk kapcsolatba!

+36 1 451 4760

Írjon e-mailt!