A vezető francia economy hotelláncnak, a B&B Hotels-nek értékesítette az Angyal Irodaházat a WING

A 7700 négyzetméteres ingatlanban nyílik meg a B&B Hotels első hazai szállodája, a WING fejlesztésében A WING értékesítette a Boráros tér szomszédságában található Angyal Irodaházat a B&B Hotels francia economy hotellánc számára. A két cég stratégiai megállapodása alapján, a WING fejlesztésében szállodává alakítják át az épületet, amely így a B&B Hotels első hazai egysége lesz. A hajdani irodaház funkcionális váltását a kitűnő lokációja is indokolja: a Dunára néző épület a belváros, az üzleti negyed és a népszerű Ráday utca közelében található, kiváló tömegközlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, valamint könnyen elérhetőek az M1, M5, M7 autópályák is.

2018. December 21.

A WING vehette át az „Év fejlesztője” díjat az idei CiJ Awards-on

Az „Év fejlesztője” (Best Overall Developer of The Year 2018) elismerésben részesült Magyarország piacvezető ingatlanfejlesztő vállalata, a WING Zrt. A december12-én zajlott Construction & Investment Journal (CIJ) Awards Hungary 2018 díjátadó ünnepségen a díjjal a vállalat sikeres ingatlanpiaci szerepvállalását, egyben kiemelkedő fejlesztéseit ismerték el.

2018. December 13.

Képzési központot épített a WING a Wizz Air számára

Egy egyedülálló beruházás keretében a WING fejlesztésében határidőre megépült a Wizz Air képzési központja. A beruházás egy hosszú távú bérleti konstrukció keretében valósult meg a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér szomszédságában , a fejlesztés által Magyarország és egyben a régió legkorszerűbb repülési oktatóközpontja jött létre. A 3 800 négyzetméteres épületben helyet kapott három pilótafülke-szimulátor, egy ultramodern kabin vészhelyzeti eljárás oktatási eszköz, valamint egy tűzoltási kiképző központ. Az építkezés idén februárban indult, vagyis rövid idő alatt ez a WING Zrt. második jelentős fejlesztése a reptér környezetében, hiszen januárban adták át szintén a cég által fejlesztett ibis Styles Budapest Airport Hotelt.

2018. December 3.

Újabb nagyszabású ingatlanfejlesztést valósít meg Budapesten a WING Zrt.

Újabb nagyszabású irodaház előkészítését kezdte el Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő kerületében a WING Zrt., az újonnan átadott Telekom-székház tőszomszédságában. A Liberty Irodaház összesen 40 ezer négyzetméteren kínál majd prémium kategóriás irodákat, valamint kereskedelmi területeket jövőbeni ügyfeleinek. A BREEAM Very Good minősítést megcélzó, emberközpontú épület érdekessége és fő vonzereje a tetőszint körúti szárnyán kétszinten végig futó, zöld növényekkel beültetett üvegház és a budai hegyekre panorámás skybar lesz.

2018. November 26.