Képzési központot épített a WING a Wizz Air számára

Egy egyedülálló beruházás keretében a WING fejlesztésében határidőre megépült a Wizz Air képzési központja. A beruházás egy hosszú távú bérleti konstrukció keretében valósult meg a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér szomszédságában , a fejlesztés által Magyarország és egyben a régió legkorszerűbb repülési oktatóközpontja jött létre. A 3 800 négyzetméteres épületben helyet kapott három pilótafülke-szimulátor, egy ultramodern kabin vészhelyzeti eljárás oktatási eszköz, valamint egy tűzoltási kiképző központ. Az építkezés idén februárban indult, vagyis rövid idő alatt ez a WING Zrt. második jelentős fejlesztése a reptér környezetében, hiszen januárban adták át szintén a cég által fejlesztett ibis Styles Budapest Airport Hotelt.

2018. December 3.
Tovább

Újabb nagyszabású ingatlanfejlesztést valósít meg Budapesten a WING Zrt.

Újabb nagyszabású irodaház előkészítését kezdte el Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő kerületében a WING Zrt., az újonnan átadott Telekom-székház tőszomszédságában. A Liberty Irodaház összesen 40 ezer négyzetméteren kínál majd prémium kategóriás irodákat, valamint kereskedelmi területeket jövőbeni ügyfeleinek. A BREEAM Very Good minősítést megcélzó, emberközpontú épület érdekessége és fő vonzereje a tetőszint körúti szárnyán kétszinten végig futó, zöld növényekkel beültetett üvegház és a budai hegyekre panorámás skybar lesz.

Tovább
2018. November 26.

Portfolio Property Awards díjat nyert két WING projekt, az új Telekom Székház és a MOM Park értékesítése

A Portfolio ingatlanszakmai konferenciáját, a Property Investment Forumot immár tizennegyedik alkalommal rendezték meg több mint 1 000 résztvevővel, amelynek keretében tegnap kiosztották a Portfolio Property Awards ingatlanszakmai díjakat. Az év befektetési tranzakciója díjat a MOM Park értékesítése nyerte, illetve a 15 000 négyzetméter feletti új irodafejlesztés kategóriában a WING fejlesztése, a Telekom székház nyert.

2018. November 23.
Tovább

Kiemelt díjat kapott az Ericsson-székház az ingatlanos Oscar első fordulójában

Az ibis Stlyes Hotel Airport Budapest és a Kassák Residence is elismerést kapott a kategóriájában Öt csillagos minősítéssel elnyerte a “Legjobb irodafejlesztés – Magyarország” címet a WING által fejlesztett és a közelmúltban átadott Ericsson-székház az European Property Awards első fordulójában, így ebben a kategóriában versenybe szállhat Európa legjobbjaival a regionális elismerésért is. A WING két másik fejlesztését is elismerték az október 25-én Londonban tartott ünnepségen: az ibis Stlyes Hotel Airport Budapest a „Hotelfejlesztés & Design – Magyarország”, a Kassák Residence építés alatt álló, közösségi szolgáltatásokat nyújtó lakópark pedig a „Lakóingatlan-fejlesztés – Magyarország” kategóriában kapott díjat. Budapest, 2018. november 13

Tovább
2018. November 16.