A WING elnök-vezérigazgatója, Noah Steinberg vehette át az „Év vezetője” díjat, míg a WING az „Év irodafejlesztője” címet nyerte el a CIJ Awards-on

Az „Év vezetője” (Leadership of The Year 2017) elismerésben részesült Noah Steinberg, a WING elnök-vezérigazgatója a november 22-én megtartott Construction & Investment Journal (CIJ) Awards Hungary 2017 díjátadó ünnepségen, a díjjal a vállalat sikeres működtetésében végzett tevékenységét és a magyar ingatlanpiacon vállalt szerepét díjazták. A WING pedig az irodapiacon elért eredményeiért elnyerte az „Év irodafejlesztője” díjat (Office Developer of the Year 2017). 2017-ben a vezető magyar ingatlanvállalkozásnak összesen öt folyamatban lévő fejlesztése közül három irodaberuházás – Magyar Telekom székház, Ericsson Ház, Skylight CITY –, amelyek volumenében az irodapiac jelentős részét fedik le, egy logisztika csarnok fejlesztés az East Gate Business parkban és a vállalat építi az ország első repülőtéri szállodáját.

2017. November 29.
Tovább

Lendületben a hazai irodapiac – új bérlő a Stúdium Irodaházban

Egy 1.300 négyzetméteres irodaterület 5 évre szóló bérletéről kötött szerződést a IX. kerületi Studium Irodaház fejlesztője, a WING Zrt. a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó vállalat budapesti szolgáltató részlegével, a Portfolio Services Centerrel. A bérleti szerződésben kulcsfontosságú volt a leendő munkavállalók igényeinek megfelelő irodakörnyezet.

Tovább
2017. October 26.

Kibérelték a Skylight CITY irodaház negyedét

A WING Zrt. áprilisban jelentette be, hogy a korábbi Material Center átalakításával új irodafejlesztésbe kezd – a megújuló épület első bérlője az Alza.hu

2017. October 17.
Tovább

A magyar ingatlanpiac nagykorúvá vált – nagyinterjú Noah Steinberggel

A magyar ingatlanpiac nagy utat járt be az 1990-es évektől kezdve napjainkig. Az ezredforduló nagy ingatlanbummját követte a mélyrepülés, mára pedig jelentős tapasztalatokkal és rutinnal felvértezve nagykorúvá serdült. A piac egyik meghatározó fejlesztője és befektetője a WING. Az elmúlt évtizedekről, a magyar piac érettségéről, a szereplők attitűdjeinek változásairól és a WING munkafilozófiájáról és nagyszabású fejlesztéseiről beszélgettünk Noah Steinberggel (FRICS), a WING elnök-vezérigazgatójával, aki jelenleg a RICS Magyarország elnöke is.

Tovább
2017. September 7.