Rólunk

Vezető szerepben Magyarországon, az élvonalban a régióban

A WING identitásának alapja, hogy stabil, modern és inspiráló. Ezek azok az alapok, amelyekre minden meghatározó vállalatnak szüksége van. Ezt a szellemiséget a WING már 20 éve olyan megoldásokkal biztosítja, melyek a céget a hazai ingatlanpiac legsikeresebb szereplőjévé emelték.

Legfontosabb értékeink a tisztesség, a megbízhatóság és a szakértelem: minden szegmensünkben ezeket az értékeket képviseljük. Hiszünk a célokban is: hogy olyan világszínvonalú épületeket alkossunk, melyek ikonikus cégek ikonikus otthonai lesznek. Olyan piaci szereplőké, akik a saját területükön vezetők.

Célunk, hogy ezeket a vállalatokat büszkévé tegyük, amiért otthonukként a WING egyik ingatlanját választották. Ahol élvonalbeli ötletek születnek, és a kiváló munkát a WING által biztosított környezet inspirálja, és ahol ezek a vállalatok dinamikusan növekedhetnek.

A WING a vezető lengyel ingatlanfejlesztő, az Echo Investment többségi tulajdonosa, ezáltal a WING meghatározó regionális piaci szereplő. Az Echo Investment a legnagyobb lengyel ingatlanfejlesztő cég, és az egyetlen, amely egyszerre bír jelentős tapasztalattal a lakó-, a kiskereskedelmi, illetve az irodapiacon. Ezeken belül az irodai és kiskereskedelmi szegmensekben piacvezető szerepet tölt be Lengyelországban, a lakópiacon pedig dinamikusan erősödő pozícióval bír.

Tevékenység

A WING Magyarország egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő és befektető cége, magántulajdonban lévő magyar ingatlanvállalkozás, amely elkötelezte magát a hosszú távon is értéket teremtő, magas építészeti minőséget képviselő projektek megvalósítása és az épített környezet fejlesztése mellett.

Cégfilozófiájában nagy hangsúlyt kap a vállalati társadalmi felelősségvállalás, valamint a fenntartható épületek létrehozása. A vállalat működésének majd 20 éve alatt több, mint 485 milliárd forint értékű befektetést eszközölt magyar ingatlanokba, fejlesztett projektportfoliója mintegy 1,2 millió m2 alapterületű ingatlant fed le. Külföldi befektetőként, regionális szinten is jelentős szereplő, a vezető lengyel ingatlanfejlesztő, az Echo Investment többségi tulajdonosa.

Tevékenységi területek:

  • Ingatlanfejlesztés – minden ingatlanpiaci szegmensben aktív
  • Irodaházak, ipari- és logisztikai ingatlanok, bevásárlóközpontok, szállodák, lakófejlesztések
  • Ingatlanbefektetés és portfoliómenedzsment
  • Tervezői szolgáltatások (saját tulajdonú leányvállalat):

Díjaink

A hazai és a nemzetközi ingatlanszakma számos alkalommal díjazta a WING-et és projektjeit, amelyek több alkalommal is elnyerték a Business Superbrands díjat, hazai és nemzetközi fejlesztői díjakat, az Építőipari Nívódíjat, CIJ díjakat, a Média Építészeti Díját és az International Property Awards-ot.

Díjnyertes WING épületek: Magyar Telekom székház, Ericsson Ház, ibis styles Budapest Airport Hotel, Allianz székház, az egri bevásárlóközpont, Agria Park, Átrium Park irodaház, a Corvinus Egyetem új épülete, Dél-Pesti Üzleti Park, az East Gate Business Parkban a Philip Morris székháza, Millenáris Irodaházak, az MTVA új székháza

Menedzsment

Vállalatunk legnagyobb értékei szakértő munkatársaink. Megbecsüljük a tisztességes hozzáállást, az etikus magatartást, az alkotás iránti vágyat, a kreativitást, valamint a hatékonyan, eredményesen és professzionálisan végzett munkát. Menedzsmentcsapatunk büszke arra, hogy munkatársainkkal együtt immár 20 éve építjük a WING sikerét.

Elnök-vezérigazgató

Noah M. Steinberg

Elnök-vezérigazgató

Üzletágak

Angel Gábor

irodaprojektek

Mucsi György

ipari és logiszitkai projektek

Dr. Takács Ernő

szállodák, kiskereskedelemi projektek

Martin János

lakófejlesztések

Gyáfrás Sándor

alapkezelés, szolgáltató leányvállalatok

Sass Bence

nemzetközi üzletfejlesztés, befektetési tranzakciók

Üzleti funkciók

Gerő János

üzletfejlesztés, fejlesztési tranzakció

Szűcs Ferenc

gazdaság, pénzügy, számvitel, kontrolling és IT

Kocsis Péter

stratégia, kockázat, MIS-Data

Mátray Csenge

marketingkommunikáció, HR, operáció

Társadalmi felelősségvállalás

A gyerekek és fiatalok felzárkóztatása, tehetséggondozása a WING küldetésének fontos pillére immáron több mint tíz éve. Az ország legjelentősebb tudományos diákfórumán, az Országos Tudományos Diákköri Konferencián (OTDK) az utóbbi két alkalommal főtámogatóként és támogatóként is megjelentünk. Miként két éve főtámogatói vagyunk az SOS Gyermekfalvak alapítványnak is. Ezen túl az elmúlt években adománnyal segítettük a Madarász utcai gyermekkorházat, támogattuk a Millenáris Gyermekprogramjait és 10 éven keresztül főtámogatói voltunk a Jövőbarát alapítványnak, ahol ösztöndíjprogramot is elindítottunk a tehetséges, de hátrányos helyzetű lakótelepi gyerekek továbbtanulásáért.

A 2020 év elején Magyarországon is megjelent koronavírus járvány által kialakult helyzetben fontosnak tartotta a WING, hogy a betegek gyógyulásáért élvonalban harcoló Dél-pesti Centrumkórház működését pénzadománnyal támogassa.