CSR

A jövőbe fektetünk A jövőbe fektetünk

A jövőbe fektetünk

A WING CSR tevékenységének alapértékei:

1. Filantrópia: Az üzleti és a társadalmi felelősségvállalási tevékenységünk középpontjában is az ember áll: a célunk, hogy élhetőbb jövőt teremtsünk számára.

2. Tehetséggondozás: Az ifjúság generációjának támogatása szívügyünk, amivel ahhoz szeretnénk hozzájárulni, hogy a tehetségek háttértól függetlenül ugyanolyan eséllyel bontakozhassanak ki.

3. Lokálpatriotizmus: Helyi kötődésű cégként kiemelten figyelünk szűkebb környezetünk támogatására a CSR-tevékenységünk során.

A gyerekek és fiatalok felzárkóztatása és tehetséggondozása a WING küldetésének fontos pillérei immáron több mint tíz éve. Az ország legjelentősebb tudományos diákfórumán, az Országos Tudományos Diákköri Konferencián (OTDK) az utóbbi években főtámogatóként jelentünk meg. Miként évek óta főtámogatói vagyunk az SOS Gyermekfalvak alapítványnak is. Ezen túl az elmúlt években adománnyal segítettük a Madarász utcai gyermekkorházat, támogattuk a Millenáris Gyermekprogramjait és 10 éven keresztül főtámogatói voltunk a Jövőbarát alapítványnak, ahol ösztöndíjprogramot is elindítottunk a tehetséges, de hátrányos helyzetű gyerekek továbbtanulásáért.

A Magyarországon is megjelent koronavírus járvány által kialakult helyzetben fontosnak tartotta a WING, hogy a betegek gyógyulásáért harcoló intézmények működését pénzadománnyal támogassa.

Building on Art Program Building on Art Program

Building on Art Program

Magyarország vezető ingatlanpiaci szereplőinek összefogásában 2022-ben elindult a Building on Art program, melynek célja, hogy elősegítse a magyar ingatlanberuházások művészeti tartalmakhoz való kapcsolódását. A program egyik alapítótagja a WING, amely több mint 20 éves fennállása óta több projektjét is kiegészítette kortárs művészeti tartalmakkal. A cégcsoport társadalmi felelősségvállalásának egyik pillére, hogy egy élhetőbb jövőt teremtsen a felnövekvő generációk számára, így a vállalat fontosnak tartja a hazai kortárs művészek támogatását és a kortárs kultúra szélesebb körű ismertségének és elismertségének elősegítését.