Fenntarthatóság

A WING hisz abban, hogy szerepe van a jövő generációk számára egy élhető és fenntartható társadalmi és épített környezet megteremtésében. Ezért a vállalat aktívan részt vesz a fiatalabb generációk jövőjének alakítását segítő kezdeményezésekben.

A jövő nemzedékek jóléte iránti elkötelezettségének részeként a WING a környezeti fenntarthatóság mellett is elkötelezett. A WING a meglévő intézkedései mellett a jövőben növelni kívánja hozzájárulását az éghajlatváltozás mérsékléséhez és az ahhoz való alkalmazkodáshoz. A WING éghajlatvédelmi kezdeményezései az energiahatékonyságra és a tiszta közlekedésre összpontosítanak.

A WING 2009-ben adta át első BREEAM Very Good minősítésű irodaházát, az Allianz székházát. 2012-ben a vállalat elindította Magyarország első BREEAM Very Good minősítésű fenntartható bevásárlóközpontját, a Hegyvidék Bevásárlóközpontot. 2017 óta a vállalat összes újonnan fejlesztett irodaháza BREEAM és/vagy LEED tanúsítvánnyal rendelkezik. A zöld épületek mellett a WING folyamatosan fejleszti a régebbi épületek infrastruktúráját a magasabb energiahatékonysági előírásoknak való megfelelés érdekében, valamint szerepet vállal az e-közlekedési infrastruktúra fejlesztésében is.