Gizella Loft néven indul a Wing legújabb irodafejlesztése

2019-03-11

Új irodafejlesztésbe kezd a WING Zrt. a Siemens Gizella úti telephelyén, amelyet tavaly év végén vásárolt meg. A vállalat tervei szerint a 3 hektáros ingatlanon több lépcsőben valósít meg felújítási munkákat és fejlesztési projekteket a következő években, az első beruházás az ingatlankomplexum középső, legmagasabb épületének felújításával kezdődik meg. A közel 8500 négyzetméteres Gizella LOFT irodaház nyugodt, békés környezetben a tömb központi zöld parkjának közepén kínál 2019 év végétől modern, emberközpontú, költséghatékony irodaterületet a potenciális bérlőknek.

A WING Zrt. elkezdi a fejlesztési munkákat a Siemens Gizella úti telephelyén, amelyet tavaly év végén vásárolt meg. A beruházás az ingatlankomplexum legmagasabb épületének felújításával indul. A létrejövő Gizella LOFT irodaház közel 8500 négyzetméteren várja leendő bérlőit.

A LOFT épületnek otthont adó terület kiváló elhelyezkedésű, közvetlenül a Hungária körútról és a Gizella útról is megközelíthető. Mind autóval, mind kerékpárral, és tömegközlekedéssel is könnyedén elérhető. Közlekedési csomópontban helyezkedik el, ahol több autóbusz, trolibusz és az 1-es villamos is megáll. Közvetlen közelében található az újjászülető Zuglói vasútállomás, a megújuló Városliget mindössze öt perc séta, a belváros pedig tíz perc alatt elérhető autóval. A fejlesztendő telektömb a forgalomtól elzártan, nyugodt, békés, zöld környezetben kínál modern, emberközpontú, költséghatékony irodaterületet. „Hiszünk abban, hogy a Hungária gyűrűn, különösen annak nagy csomópontjaiban új budapesti irodafolyosó van kialakulóban, így a telek lokációja jelentős ingatlanfejlesztési és hasznosítási potenciált hordoz magában. Szintén a körúton adtuk át tavaly a Telekom Székházat és mellette elindítottuk a Liberty irodaházunkat, illetve az északi részen nemrég fejeztük be a teljesen bérbe adott Skylight CITY irodaházat a hajdani Material Center felújításaként” – emelte ki Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A környezetéből kimagasló épület hatalmas ablakai és a nagy belmagassága tágas tereket biztosít a tervezett loft irodák kialakításához, mind a jelen, mind pedig a jövő generáció munkavállalói számára. A környező közterületekről és a Hungária körútról is kiválóan látható, illetve magasabb szintjeiről pazar budapesti panorámát kínáló épület székháznak ideális, ugyanakkor egyes szintjein kisebb irodákat is ki lehet alakítani.

Gizella LOFT szolgáltatásai között található e-töltő, kerékpár tároló és kapcsolódó zuhanyzók, illetve wifi elérhetőség. Ezen túlmenően az épület Zugló központjában található, barátságos, élhető, városias mikrokörnyezetében minden könnyedén elintézhető, mivel a közelben szupermarket, bankok, ATM, gyógyszertár és vendéglátás egyaránt megtalálható. Emellett az irodaház nagy zöld, belső parkkal, pihenőkkel és street workout résszel áll majd rendelkezésre, a munkaközi rekreációhoz.

A Siemens Gizella úti telephelyén egykor telefongyár működött, amelynek újrahasznosítása szervesen illeszkedik a WING vállalati filozófiájába, miszerint egy történelmi múlttal rendelkező területet a mai ingatlanpiaci elvárások maximális figyelembevételével hasznosítanak és töltik meg új funkciókkal. A területen található meglévő épületekből a Siemens 17.000 négyzetméternyi irodát, ipari épületet és oktatóközpontot bérel vissza hosszútávú bérleti szerződés keretében. „A Siemens fontos stratégiai partnerünk. Azon túl, hogy az adásvételt követően is a Gizella úti telephely legjelentősebb bérlője, a WING fejleszti a Siemens leányvállalatának, az evosoftnak az új Duna-parti székházát is” – emelte ki Noah Steinberg.

További híreink