2021-ben három kategóriában is Portfolio Property Awards díjat nyert a WING

2021-11-19

Három kategóriában is díjat kapott a WING a Portfolio Property Awards díjátadó eseményén: az „Év Irodabérleti Tranzakciója”, az „Év Lakóprojektje 100 lakás felett” és az „Év Ingatlanbefektetési Tranzakciója” díjat ítélték oda a vállalatnak.

Három díjat nyert a WING a Portfolio november 18-án megrendezett ingatlanszakmai konferenciáján, a Property Investment Forumon átadott Portfolio Property Awards ingatlanszakmai versenyen. A WING az „Év Irodabérleti Tranzakciója” díjat az RTL-lel aláírt székházbérleti szerződés miatt nyerte el, az „Év Lakóprojektje 100 lakás felett” díjat a vállalat lakómárkája, a LIVING által fejlesztett Metropolitan Garden kapta, az „Év Ingatlanbefektetési Tranzakciója” díjat pedig az Ericsson és evosoft székházak értékesítéséért érdemelte ki.

 „Magyarország egyik legnagyobb ingatlanvállalataként kiemelt célunk, hogy az ingatlanpiac minden területén aktívan tevékenykedjünk és értéket teremtsünk. A mostani szakmai elismerés a WING egyedülálló szakembergárdájának és egyben a kollégáimnak az érdeme” – nyilatkozta Noah Steinberg, a vállalat elnök-vezérigazgatója.

A WING és az RTL Services Kft., a Magyar RTL Televízió Zrt. szolgáltató cége közötti hosszú távú, bérleti szerződés kötésének köszönhetően nyerte el a vállalat az "Év Irodabérleti Tranzakciója" díjat. Az újjászülető Liget Center és a Liget Auditórium irodaházak közel kilencezer négyzetméter alapterületű épületegyüttesébe a tervek szerint 2024-ben költözik az RTL Magyarország központja és hírstúdiói.

Az „Év Lakóprojektje” 100 lakás feletti kategóriában díjat a LIVING fejlesztésében épült és idén átadott, 107 lakással rendelkező, XIII. kerületben található Metropolitan Garden lakópark nyerte el. A LIVING a WING lakófejlesztői ernyőmárkája, amely az országban elsőként lépett a piacra közösségi megoldásokat is kínáló lakófejlesztésekkel.

Az „Év Ingatlanbefektetési Tranzakciója” belföld kategóriában díjat a szintén idei évben aláírt adásvételi szerződéssel érdemelte ki a WING. A vállalat 2021 második negyedévében értékesítette az Ericsson-székházat és a Siemens-evosoft-székházat a Global Trade Center (GTC) Real Estate Hungary Zrt.-nek.

További híreink