A WING átadta legújabb ipariingatlan-fejlesztését: elkészült az Airport City ’I’ csarnoka

2022-09-20

A WING, a magyar ipari ingatlanpiac egyik legnagyobb szereplője átadta a Liszt Ferenc Repülőtér mellett található Airport City Business Park legújabb csarnoképületét. A 6.000 négyzetméter bérbeadható területű Airport City ’I’ csarnokot, amely rugalmas megoldásokat és piacvezető technikai újításokat kínál, teljes bérbeadottság mellett adták át.

A WING dinamikusan növekvő ipari portfóliója újabb fejlesztéssel bővült. Az Airport City Business Parkban átadták az Airport City ’I’ csarnoképületét, amely 6.000 négyzetméter bérbeadható területen, személyre szabott igények mentén kínál raktárterületeket a bérlők számára.

A raktárlogisztikai tevékenységeket elősegítő csarnokmegoldások mellett az Airport City számos kiegészítő funkcióval támogatja bérlői mindennapjait. Többek között teljes körű vámszolgáltatással, ingyenes kamionparkolóval és iroda kialakítási tervek elkészítésével is elősegíti, hogy a beköltöző cégek munkája már az első naptól zökkenőmentes legyen. A WING a következő években újabb ütemekben tervezi bővíteni a nagy sikerű, immáron 15 éve működő Airport City Business Parkot, kiemelt figyelmet szentelve a fenntarthatósági szempontoknak.

A WING közel 300.000 négyzetméter ipari portfólióval, aktívan közel 100 százalékos bérbeadottság mellett, illetve több, mint 200.000 négyzetméter fejlesztési potenciállal domináns jelenléttel bír Budapest északi és déli régióiban. Ezzel a volumennel Magyarország ipari és logisztikai ingatlanszegmensének egyik legnagyobb szereplőjévé vált az elmúlt években. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően olyan nagyvállalatok számára biztosít egyedi igényekre szabott és korszerű csarnokterületeket mint a Philip Morris, Phoenix Pharma, Wizz Air vagy a fulfillment szolgáltatást nyújtó Webshippy.

A főváros északi részén található East Gate, East Gate Pro és Login Business Park közel 210.000 négyzetméter megépített területével és további 60.000 négyzetméter fejlesztési potenciáljával domináns szereplői a térség ipari fejlesztéseinek. Ráadásul az East Gate Pro Business Park tervezett, 2022 harmadik negyedévi átadásával további 20.000 négyzetméternyi iroda- és raktárterülettel bővül majd a kínálat.

További híreink