A WING az Év Honlapja Pályázaton Minőségi díjat nyert B2B kategóriában

2023-01-27

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing tagozat 2022-ben már a 21. alkalommal hirdette meg digitális megmérettetését, amely során a szakmai zsűri az év során átadott honlapokat és a legjobb digitális megoldásokat díjazta. Ez alkalommal 217 honlap versenyzett az elismerésekért, a WING weboldala pedig B2B kategóriában Minőségi díjat nyert el.

A vállalatok weboldalának igényes megjelenése, logikus és átlátható felépítése fogyasztói elvárásnak mondható, így az Év Honlapja Pályázat már a 21. alkalommal díjazta a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat. A jelentkező vállalatok weboldalát szakmai zsűri értékelte, különböző területeken, az E-kereskedelem, a Szolgáltatás, a B2B, Az Év Applikációja, a Turizmus és a Kereskedelem kategóriákban. A WING a B2B területen nyerte el a Minőségi díjat.

A WING Magyarország egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő és -befektető cége, illetve az utóbbi években a közép-európai ingatlanpiac meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. Az országon túli terjeszkedésnek köszönhetően szükségessé vált, hogy a kommunikáció a nemzetközi trendeknek megfelelően átalakuljon, amelynek jelentős részét a digitális kommunikáció, így a vállalat weboldala is képezi. A 2022-ben történt webfejlesztés célja egyrészt egy a márkához jól illeszkedő, dinamikus weboldal létrehozása volt, amely a márkaértékek megjelenítésén és a cég pozicionáláson túl többek között a vállalat széleskörű tevékenységi körét és teljes ingatlanportfólióját is bemutatja. A fejlesztés során kiemelt szempont volt még a munkáltatói márkaépítés részeként a toborzási folyamatok mögé egy GDPR kompatibilis karrier oldal létrehozása is. Továbbá technikai szempontból fontos volt, hogy megfelelően legyen a keresőoptimalizálás beállítva, valamint digitális kampányok esetén esszenciális volt a konverziómérés lehetőségének kialakítása.

A B2B területen elnyert Minőségi díj egy olyan elismerés a WING számára, amely szakmai alapon értékeli a vállalat digitális kommunikációban való fejlődését, illetve visszajelzést nyújt arról, hogy a cégcsoport nemzetközi terjeszkedési terveihez egy nemzetközi szintű weboldal is párosul.

További híreink