Elhunyt Szűcs Ferenc, a WING Zrt. gazdasági és pénzügyi vezérigazgató-helyettese

2023-09-19

Életének 55. évében, tragikus hirtelenséggel elhunyt Szűcs Ferenc, a WING Zrt. gazdasági és pénzügyi vezérigazgató-helyettese. A társaság őszinte részvétét fejezi ki a családjának, a munkatársainak, valamint minden ismerősének, akik szerették és tisztelték.

Szűcs Ferenc Békéscsabán született, 1992-ben a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szerzett diplomát, szakmai pályafutását pedig a Deloitte and Touche Kft.-nél kezdte főkönyvelőként, majd 1993-ban csatlakozott a Wallis csoporthoz, mint az ahhoz tartozó a Pannon GSM Értékesítési Kft. pénzügyi vezetője. A WING Zrt. 1999-es alapítása óta a vállalat gazdasági és pénzügyi vezérigazgató-helyetteseként dolgozott. Nevéhez kötődik a WING csoport gazdasági működési rendszereinek létrehozása és teljes körű felügyelete, a holding struktúra kialakítása, a csoport pénzügyi, számviteli, kontrolling és IT rendszerének átfogó irányítása. Közreműködése révén a WING ez alatt az időszak alatt a régió vezető ingatlancsoportjává nőtte ki magát, Szűcs Ferenc pedig az ország egyik legelismertebb pénzügyi szakemberévé vált.

Munkáját mindig elkötelezetten, nagy szakmai hozzáértéssel végezte, emellett rendkívül sokoldalú és népszerű személyiség volt. Mindvégig büszke maradt szülővárosára és gyökereire, ami mellett az évek során Tállyán is új otthonra lelt. Ismert műkedvelő és elismert műgyűjtő volt, aki az egyik legizgalmasabb magyar kortárs művészeti magángyűjteményt építette fel az elmúlt évtizedekben. Sokat jótékonykodott, számos alapítványon keresztül támogatta a beteg gyermekeket és a fiatal művészeket. Mindezek mellett Szűcs Ferenc a Tokaji borvidék és a gasztronómia nagy kedvelőjeként, Tállyán saját borászatot, Budapesten pedig a francia konyhára és a tokaji borkülönlegességekre épülő éttermet működtetett.

A WING őszinte részvétét fejezi ki a családjának, a munkatársainak, valamint minden közeli barátjának és ismerősének, akik szerették és tisztelték.

További híreink