Negyedik alkalommal támogatja a WING az Országos Tudományos Diákköri Konferenciát

2023-04-18

A WING működése során kiemelt figyelmet fordít a gyerekek és fiatalok tehetséggondozására, így szemléletéhez híven immáron negyedik alkalommal támogatja az Országos Tudományos Diákköri Konferencia két szekcióját is, idén a cég a műszaki szekciónak gyémánt fokozatú támogatója, míg a közgazdaságtudományinak a főtámogatója. A két szekció számos ponton kapcsolódik az ingatlanpiachoz, így a támogatással a tehetséges fiatalok iránti felelősségvállaláson túl a szakma utánpótlásának biztosításához is hozzájárul.

A WING a közép-európai ingatlanpiac meghatározó ingatlanfejlesztő és -befektető vállalatcsoportja több mint húsz éves fennállása óta folyamatosan arra törekszik, hogy hosszú távon is értéket teremtő, magas építészeti minőséget képviselő projekteket valósítson meg és hogy ezek az épületek az épített környezet fejlesztése mellett társadalmi értéket is képviseljenek. Ez a szemlélet jellemzi a cégcsoport CSR-stratégiáját, melynek több, mint tizenöt éve alappillére a gyermekek, fiatalok felzárkóztatásának és tehetséggondozásának elősegítése. Ennek megfelelően a WING 2017 óta, immáron negyedik alkalommal támogatja az Országos Tudományos Diákköri Konferenciát (OTDK).

„Cégcsoportunk fennállása óta küldetésének tekinti a fiatal generáció fejlődésének támogatását, hiszen meggyőződésünk, hogy a tehetséges fiatalok kezében van a jövő. Az ingatlanfejlesztés egy dinamikusan változó, folyamatosan fejlődő terület, ahol mindig szükség van a friss ötletekre és az új gondolkodásmódra. Ezért döntöttünk úgy, hogy immáron a negyedik alkalommal, kiemelt támogatóként patronáljuk az Országos Tudományos Diákköri Konferenciának műszaki és közgazdaságtudományi szekcióját” – mondta Noah Steinberg, a WING elnök-vezérigazgatója, majd folytatta: „Az ország legjelentősebb tudományos diákfórumának ez a két szekciója szorosan illeszkedik az ingatlanfejlesztéshez, így támogatásukkal talán a WING is hozzájárulhat az ingatlanpiac jövőbeli szakembereinek kineveléséhez.”

Az idei alkalommal a WING által támogatott területeknek, vagyis a műszaki tudományi szekciónak a bajai székhellyel rendelkező Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Kara, míg a közgazdaságtudományi szekciónak a komáromi Selye János Egyetem Gazdaságtudományi és Informatikai Kara ad otthont.

Az Országos Tudományos Diákköri Konferencia az ország legrangosabb és legelismertebb tudományos diákfóruma, mely a tehetséges fiataloknak színvonalas bemutatkozási lehetőséget nyújt. A konferenciasorozat hat évtizedes múltra tekint vissza, célja a felsőoktatásban tanuló kiemelkedő teljesítményű hallgatók munkájának megbecsülése, a tanár-diák kapcsolatok erősítése, valamint a diáktudományos tevékenység országos nyilvánosságának és elismerésének támogatása.

További híreink