Újra Business Superbrands díjas a WING

2024-08-07

Újra elnyerte a Business Superbrands minősítést, ezzel bekerült Magyarország 500 vezető márkája közé a WING. Az elismerés 17 éve díjazza az üzleti márkák sikereit, márkájuk minőségét, illetve márkaépítésbe fektetett munkájukat. Odaítéléséről a Superbrands Magyarország Program független Szakértői Bizottsága dönt, szakmai szempontok alapján.

A Superbrands programot a brit Brand Council független szervezete alapította 1995-ben, azzal a céllal, hogy a nemzetközi szinten elismert díjjal kitüntesse a legkiválóbb vállalati márkákat. A márkaminősítő program ma már közel 90 országban értékel, kiválasztási folyamata pedig minden országban azonos elveket követ. Az elismerést Magyarországon immár huszadik éve hirdették meg, az üzleti márkákat célzó társelismerések, a Business Superbrands díjak pedig 17. alkalommal találtak gazdára.

A jelölés szigorúan szakmai szempontok alapján történik, amelyet egy független szakemberekből álló 40 fős bizottság végez. A kiválasztási folyamat során olyan szempontokat vizsgálnak, mint az adott márka tradíciója, reputációja, a vállalat goodwillje, innovációs tevékenysége és márkaépítési gyakorlata.

A Superbrands az évek során nem csak a szakma, de a széles nagyközönség számára is neves elismeréssé vált, amely jelentősen emeli a márka presztízsét, illetve mind a fogyasztói, mind az üzleti bizalmat. Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a WING idén is díjazottként, Business Superbrandként jelenhet meg!

További híreink