A magyar ingatlanpiac nagykorúvá vált – nagyinterjú Noah Steinberggel

2017-09-07

A magyar ingatlanpiac nagy utat járt be az 1990-es évektől kezdve napjainkig. Az ezredforduló nagy ingatlanbummját követte a mélyrepülés, mára pedig jelentős tapasztalatokkal és rutinnal felvértezve nagykorúvá serdült. A piac egyik meghatározó fejlesztője és befektetője a WING. Az elmúlt évtizedekről, a magyar piac érettségéről, a szereplők attitűdjeinek változásairól és a WING munkafilozófiájáról és nagyszabású fejlesztéseiről beszélgettünk Noah Steinberggel (FRICS), a WING elnök-vezérigazgatójával, aki jelenleg a RICS Magyarország elnöke is.

– A WING Zrt. több évtizede van jelen a magyar ingatlanszektorban, fontos szereplője a hazai fejlesztési, befektetési, üzemeltetési és bérbeadási piacnak. Adódik az alapvető kérdés, még ha persze nem könnyű is választ adni: hogyan változott a magyar ingatlanpiac az elmúlt évtizedekben, honnan indultunk el és hol tartunk jelenleg?

– A magyar ingatlanpiac is ugyanúgy folyamatosan fejlődik, mint az ember, az idő haladtával egyre tapasztaltabb és tanultabb lesz, miközben egyre több kvalitással rendelkezik. Ma már érettnek tekinthetjük a magyar ingatlanpiacot, az ágazatban régóta dolgozó hazai szereplők professzionálisan végzik a munkájukat. Sok vállalat kiváló teljesítményt nyújt, hiszen miközben átéltünk prosperáló és nehéz időszakokat, megedződtünk és hatalmas know how-ra tettünk szert. A magyar piac érettsége azt jelenti, hogy a kínált termékek a világon bárhol megállják a helyüket, és az egyes tevékenységi ágak is nemzetközi szinten teljesítenek. Itt számos szakterületet megemlíthetünk, mint például a projekttervezés, a fejlesztés, a kivitelezés, a befektetés vagy éppen az üzemeltetés. Fontos hangsúlyozni, hogy a sikeres vállalatok kritériumai nem változtak. A WING egy megbízható, tisztességes, professzionális és szakmailag felkészült cég. Jó teljesítményének alapja a minőség iránti elkötelezettség, valamint az etikus és kemény munka.

A teljes interjú a Realista.hu-n olvasható: http://realista.hu/news/details/133499

További híreink