A Máriássy Házba költözik a Ganz Transelektro

2006-11-13

A Ganz Transelektro Zrt. 1.300 négyzetméteres irodahelyiséget vett bérbe a Máriássy Ház modern szárnyában, amely az IX. kerületben, a Máriássy úton található. A Ganz Transelektro az irodaház legfelső, negyedik emeletére költözik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik az egész városra.

Az 5.500 négyzetméter összterületű épület a Wallis Ingatlan fejlesztésében épült fel és 2005 év végén adták át. Az épületben ezidáig olyan ügyfelek vannak jelen, mint például a Navigátor, a Maxell, vagy az Adecco.

Ezzel a legutóbbi bérleti szerződéssel a Máriássy modern épülete elérte a 95%-os telítettséget. A Máriássy Ház nem csak a Wallis Ingatlan Zrt., de a főváros egyik legegyedibb irodafejlesztése. A két épületből álló irodakomplexumban két századforduló, két atmoszféra, két stílus találkozik. A fejlesztés egyesíti magában a XIX-XX. század fordulójának és az ezredfordulónak a világát, a patinás építészeti elemeket és a modern „loft” irodák funkcionalitását. Az egykori Borjúvásárcsarnok felújított épülete és a mellette újonnan megépített ún. „spagetti-homlokzatú” ötszintes modern irodaház impozáns, elegáns térré varázsolja a Lágymányosi-híd lábánál található területet. Az épületet FIABCI Magyar Tagozata november 9-én az Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton különdíjjal jutalmazta.

A Máriássy Házak épületegyüttes 2 irodaházból áll, hiszen a fejlesztés része volt a korábbi Borjúvásárcsarnok felújítása is, amellyel világos, tágas belső terekből álló, Budapesten egyedülálló „loft” irodák kerültek az ingatlanpiacra. A Loft épületben jelenleg kb. 65%-os a kihasználtság. „Jelenleg is folytatunk tárgyalásokat néhány potenciális bérlővel, és hiszünk benne, hogy a jövő év elején az üres irodáink is bérlőre találnak” – mondta Csuhay Borbála, a Wallis Ingatlan értékesítési igazgatója. “Nagy örömünkre szolgált, hogy egy szakmailag elismert csapattal dolgozhattunk az irodakeresés során, és rendkívüli ütemben zajlott a döntési mechanizmus, és még ez év december elsején beköltözhetünk új irodánkba.” – mondta a Ganz Transelektro ügyvezetője.

Sajtóközlemény

További híreink