A vezető francia economy hotelláncnak, a B&B hotels-nek értékesítette az angyal irodaházat a Wing

2018-12-21

A 7700 négyzetméteres ingatlanban nyílik meg a B&B Hotels első hazai szállodája, a WING fejlesztésében A WING értékesítette a Boráros tér szomszédságában található Angyal Irodaházat a B&B Hotels francia economy hotellánc számára. A két cég stratégiai megállapodása alapján, a WING fejlesztésében szállodává alakítják át az épületet, amely így a B&B Hotels első hazai egysége lesz. A hajdani irodaház funkcionális váltását a kitűnő lokációja is indokolja: a Dunára néző épület a belváros, az üzleti negyed és a népszerű Ráday utca közelében található, kiváló tömegközlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, valamint könnyen elérhetőek az M1, M5, M7 autópályák is.

A WING Zrt. értékesítette a Boráros tér szomszédságában található, 7700 négyzetméter alapterületű Angyal Irodaházat a B&B Hotels francia economy hotellánc számára. A két cég stratégiai megállapodása alapján a WING fejlesztésében szállodává alakítják az épületet, amely így a harmadik legnagyobb európai economy hotellánc első magyarországi egysége lesz.

A WING célja, hogy komplex ingatlanos megoldásokat nyújtson Magyarországon tevékenykedő, vagy a magyar piacon bővülni kívánó vezető nemzetközi és hazai vállalatoknak, akik megfelelő piacismerettel és referenciákkal rendelkező magyarországi szakmai partnert keresnek. Nagy öröm számunkra, hogy egy kitűnő adottságokkal rendelkező ingatlannal, illetve ingatlanfejlesztési szakértelmünkkel is tudjuk támogatni a B&B Hotels-t a magyar piacra történő belépésükben” – mondta Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök vezérigazgatója.

A hajdani B kategóriás irodaház Dunára néző, kiváló láthatósággal bíró épülete többek közt a kitűnő lokációja miatt keltette fel a B&B Hotels érdeklődését: a belváros, az üzleti negyed és Budapest gasztro-sétányának, a népszerű Ráday utcának közelsége, a terület tömegközlekedéssel való jó megközelíthetősége, valamint az M1, M5, M7 autópályák könnyű elérhetősége mind ideális körülményeket jelentenek a létesülendő hotel számára.

„A B&B Hotels örömmel jelenti be magyarországi piacra lepését. A most aláírt adás-vételi szerződés az első lépés ahhoz, hogy 2020-ban megnyithassuk 214 szobás szállodánkat Budapest központi részén. A B&B Hotels célja olyan innovatív szállodai szolgáltatás nyújtása mind az üzleti, mind a szabadidős célcsoport számára, amely ötvözi a kortárs designt, a vonzó árakat és a magas minőségű szolgáltatásokat. Ez a projekt része a szállodalánc európai terjeszkedési stratégiájának, egyben jelzi fejlődési szándékunkat Magyarországon és a környező országokban. - nyilatkozta Fabrice Collet, a B&B Hotels vezetője.

Az Angyal Irodaház épületében fejlesztendő hotel rövid időn belül a WING második jelentős idegenforgalmi-ingatlan beruházása: 2018 elején nyitotta meg kapuit a cég fejlesztésében Magyarország első, közvetlen terminál-összeköttetéssel rendelkező repülőtéri hotelje, az ibis Stlyes Budapest Airport Hotel.

Az 1990-ben alapított B&B Hotels Európa harmadik legnagyobb economy hotellánca, amely több mint 470 szállodát üzemeltet a kontinensen. Ami a kelet-közép-európai régiót illeti, a lánc hat egységgel rendelkezik Lengyelországban, illetve eggyel Csehországban. Számos új hotel nyitása tervezett a környező országokban, úgy mint Szlovákia, Horvátország, Bulgária. Az Angyal Irodaház épületében fejlesztendő hotel lesz a B&B Hotels lánc első magyarországi szállodája.

További híreink