„a világ legjobb középülete” kitüntető címért száll ringbe a Budapesti Corvinus Egyetem új épülete

2009-10-02

A Budapesti Corvinus Egyetem új épülete a „Világ Legjobb Középülete” kitüntető címért száll ringbe. A régión belüli indulók között elsőként végzett az ingatlanszakma legrangosabb európai-afriakai összevont versenyén, így részt vesz a világ legjobbjait összemérő végső versenyen.

A CNBC Arabiya Best International Property Award (A Világ Legjobb Ingatlanfejlesztése Díj) legjobbjai közé Európa, Afrika, Kelet-Ázsia, Nagy-Britannia, Amerika, továbbá az Arab-félsziget kategória-győztesei kerültek. A hat kontinens által nevezett projekteket egy közel 50 fős szakmai zsűri – a világ vezető ingatlanpiaci szakemberei és a szaksajtó képviselői – bírálja el. A győztes projektekért járó díjakat a fejlesztők San Diego-ban, november 12-én veszik majd át. A világelső fejlesztések jutalma a legmagasabb szakmai elismerés mellett egy, a beruházást széleskörűen bemutató nemzetközi médiakampány is.

„Büszkék vagyunk, hogy az európai régiót képviselhetjük a világ legnagyobb ingatlanfejlesztőinek sorában. A jelölés önmagában is komoly elismerése annak, hogy projektjeink a nemzetközi standardok alapján is értéket képviselnek, egyúttal pedig megerősíti a WING fejlesztői csapatát abban, hogy tevékenységünk jó úton és a célkitűzések mentén folyik.” – hangsúlyozta Noah M. Steinberg, a Corvinus Egyetem új épületének beruházója, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A WING Zrt. sajtóközleménye

További híreink