A világ legjobbjai között az mtva székháza és gyártóbázisa

2012-12-10

Dec. 7-én este adták át Londonban a világ legjobbjainak járó ingatlanszakmai díjakat az International Property Awards keretében. A „Világ Legjobb Középülete” címért indult a magyar WING Zrt. által fejlesztett MTVA székháza és gyártóbázisa is, miután elnyerte Európa legjobb középületének járó kitüntetést. A díjat végül, teljesen megérdemelten, a mexikói Museo Souyama nyerte el, amely a XXI. századi építészet ikonikus alkotása.

„Büszkék vagyunk arra, hogy az európai régiót képviselhettük a világ legnagyobb ingatlanfejlesztőinek sorában és külön öröm, hogy ilyen kiemelkedő ingatlanprojektekkel versenyezhettünk. A világversenyen való részvételünk nemzetközi elismerésese annak, hogy a WING projektjei világszínvonalat képviselnek Magyarországon” – hangsúlyozta Noah M. Steinberg, a fejlesztő WING Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) új, XXI. századi színvonalú gyártóbázisa és székháza évek óta szolgálja a magyar közszolgálati televíziózást. Eredetileg a Magyar Televízió számára épült, de az egységes közmédia létrejötte óta itt készülnek a Duna Televízió Zrt. által megrendelt műsorok, itt működik a közös közszolgálati hírportál, a Híradó.hu szerkesztősége és az MTI Új Média is.

A WING Zrt. sajtóközleménye

További híreink