A WING három kategóriában is díjat nyert a CRE Awards díjátadón

2020-03-18

Az europaproperty.com CRE Awards nevű ingatlanpiaci versenyében a WING három kategóriában is díjat nyert  

Az europaproperty.com nemzetközi ingatlanpiaci médium CRE Awards díjátadó eseményén a WING Zrt., Magyarország egyik legnagyobb ingatlanvállalkozása az Év befektetője elismerésben részesült, az Év befektetése után járó díjat is elhozhatta az Infopark B, C és I épületeinek megvásárlásért, az Év szakmai személyisége díjat pedig a vállalat elnök-vezérigazgatója, Noah Steinberg vehette át. A január 30-án, az Intercontinental Budapest Hotelben harmadik alkalommal megrendezett eseményen nemzetközi zsűri választotta ki a legjobbnak ítélt projekteket a magyar, cseh, szlovák, valamint a balkáni térségből.

A 2019-es év számos szempontból jelentős mérföldkő volt a WING számára. Ebben az évben lépett ki ugyanis a nemzetközi piacra a vezető lengyel ingatlanfejlesztő, a varsói tőzsdén jegyzett Echo Investment többségi tulajdonrészének megvásárlásával. Az aktív befektetői tevékenység mellett bejelentette önálló szállodai üzletágának indulását, valamint ezzel egyidőben három új, előkészítés alatt álló szállodaprojektet is. Illetve a folyamatban lévő beruházásai mellett elindította a Telekom székház mellett található Liberty irodaház fejlesztését a BREEAM Excellent minősítés követelményeinek megfelelően.

A Europa Property CRE Awards nemzetközi ingatlanszakmai rendezvényén összesen 200 résztvevő mérettette meg magát az egyes díjkategóriákban.

„2019-ben különösen aktív évet zárt a WING, amelynek során tulajdonunkba került a Liget Center irodaház a Városligetnél; az Infopark B, C, I irodaháza és két kapcsolódó parkolóház; valamint két nagy vállalati akvizíciót is végrehajtottunk itthon és külföldön. 100 százalékos tulajdonunkba került a korábbi Strabag PFS vállalata, amely ezentúl NEO Property Services néven folytatja piaci jelenlétét, és 2019 decemberében lezárult cégünk történetének eddigi legnagyobb és legmeghatározóbb tranzakciója, a lengyel vezető ingatlanfejlesztő, az ECHO Investment többségi tulajdonrészének megvásárlásával. A lengyel piacra való kilépés meghatározó a nemzetközi terjeszkedésünk tekintetében és támogatja azon törekvésünket, hogy régiós szinten is jelentős cégcsoporttá váljunk. A vállalat számára most odaítélt díjak jelzik, hogy a tevékenységünket a régiós ingatlanszakma is elismeri. – mondta Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója.

További híreink