A Wing ismét az ingatlanvilág díjnyertesei között

2010-09-24

Európa és Afrika legjobb ingatlan-beruházási szakemberei ismét megmérettettek az egyik legelismertebb ingatlanfejlesztési szakmai rendezvényen. Az Europe & Africa Property Awards 2010 Bloomberg Television-nel közösen megrendezett versenyének eredményei szerint a WING is a győztesek között van. A cég a fenntarthatósági szempontok alapján megépített K3 irodaházzal a Legjobb Irodafejlesztés, a komoly keresletnek örvendő belvárosi logisztikai központtal, a Dél-pesti Üzleti Parkkal pedig a Legjobb Ipari Fejlesztés díjat szerezte meg, és részt vett a londoni Mayfair-negyedben, a Park Lane Hotelben szeptember 24-én megrendezett nagyszabású díszvacsorán, melynek keretében a díjak átadására is sor került.

A most lezárult verseny a világ legrangosabb szakmai erőpróbája, az öt kontinens legjobb ingatlanszakértőinek felkutatása céljából megrendezésre kerülő International Property Awards része. Azzal, hogy megnyerte a rangos elismerést, a WING bebizonyította, hogy Magyarország nem csupán versenyképes a nemzetközi porondon, hanem győzelemre is képes az európai és afrikai ingatlanfejlesztők között.

A verseny még idén sorra kerülő következő szakaszában a Europe & Africa Property Awards legmagasabb pontszámot elért győztesei az ázsiai-csendes-óceáni térség, az Egyesült Királyság, Észak- és Dél-Amerika, valamint a Közel-Kelet legjobbjaival mérik össze erejüket, hogy kiderüljön, ki nyeri el az egyes kategóriák „World’s Best” fődíját. Az eredményeket a londoni Hyde Parkban álló Royal Lancaster Hotelben november 27-én vasárnap megrendezendő díszvacsorán fogják kihirdetni.

Az értékeléssel járó feladatok többségét az International Property Awards elismert szakemberekből álló zsűrije végezte el a Bloomberg Television londoni irodáiban, de egyes pályaművek elbírálását az adott szakterület világszerte elismert, vezető szakembereire bízták. Az idei zsűri tagjai Ben Wood, a Google UK ingatlanpiaci vezetője, Peter Bolton King, a National Federation of Property Professionals Group Chief Executive-ja, Christopher Hall, a FIABCI beiktatásra váró elnöke; Thijs Stoffer, az International Consortium of Real Estate Agents Association (ICREA) képviselője, Fiona Nixon, az Australia Institute of Architects elnöke, Hendrik Nelde, a FIABCI Belgium elnöke, Helen Shield, az International Homes Luxury Collection magazin főszerkesztője és Sven Johns, a German Real Estate Association vezérigazgatója voltak.

Noah M. Steinberg, a WING elnök-vezérigazgatója cége győzelmével kapcsolatban így nyilatkozott: „A magyar ingatlanpiac egyik legnagyobb szereplőjének számító WING fejlesztései a világszínvonalat és a professzionalizmust képviselik Magyarországon. Az elnyert díj annak elismerése, hogy a WING helyi projektjei nem egyszerűen megállják a helyüket a nemzetközi versenyben, hanem ki is emelkednek vetélytársaik közül. A WING célja az építészeti, funkcionális és pénzügyi értékteremtés. A WING-nek ezekben a díjakban megtestesülő nemzetközi elismerése a magyar ingatlanfejlesztési szektor sikere is egyben”.

WING Zrt. sajtóközleménye

További híreink