A WING lett az év fejlesztő cége a Real Estate Awards-on

2022-02-21

Idén is díjazták hazánk legnevesebb ingatlanpiaci szereplőit és projektjeit a Real Estate Awards gálán. A Pesti Vígadóban megrendezett esemény keretében a WING „Az év fejlesztő cége” elismerésben részesült, valamint „Az év tervezett projektje” díjat a WING lakóingatlanokra specializálódott ernyőmárkája, a LIVING által fejlesztett energiahatékony és közösségi lakópark, a 262 lakásos Kassák Passage hozta el.

Több szakmai elismerésben is részesült a WING: 2022-ben is díjazták a magyar ingatlanpiac legjelentősebb vállalatait és projektjeit, ahol egy független szakmai és üzleti zsűri döntése, valamint a közönségszavazás eredményeképpen ítélték oda a díjakat. A Pesti Vígadóban február 17-én megrendezett díjátadón a WING „Az év fejlesztő cége” lett, továbbá a lakóingatlanokra specializálódott LIVING ernyőmárkája alatt épülő energiahatékony, közösségi lakópark, a Kassák Passage pedig „Az év tervezett projektje” díjat nyerte el.

A WING a tavalyi évben az ingatlanpiac számos szegmensében indított fejlesztéseket. Elindult a Hungária Office Park első ütemeként a HOP Passage irodaház, valamint a városligeti Liget Center és Liget Auditórium fejlesztése, ahová 2024-től az RTL Magyarország központja költözik majd. Továbbá jelenleg is zajlanak a multifunkciós, széles szolgáltatási palettát kínáló, frekventált közlekedési csomópontban elhelyezkedő Liberty építési munkálatai, emellett pedig folyamatban van a GOBUDA Mall néven újjászülető óbudai EuroCenter felújítása is. A logisztikai területen elindult az East Gate PRO több mint 20.000 négyzetméteres csarnoképületeinek fejlesztése, amelyek a BREEAM minősítés szerint, környezet- és egészségtudatos megoldásokkal, valamint smart szolgáltatásokkal várják leendő bérlőiket A lakóingatlanokra specializálódott LIVING ernyőmárka alatt elkezdődött a Le Jardin lakópark építkezése, amely az ország egyik első minősített környezettudatos lakófejlesztése lesz. Mindeközben januárban elkészült a Park West első üteme, illetve jelenleg is zajlanak a Park West 2 kivitelezési, valamint a Kassák Passage építési munkálatai. Utóbbi kiemelkedő népszerűsége nyomán elindult a Kassák projekt harmadik üteme, a Kassák Terrace is.

2021-ben a megvalósult beruházok keretében megnyitotta kapuit a 214 szobás, dunai panorámás B&B Hotel, a Petőfi híd pesti lábánál, emellett több mint 5.000 m2 alapterületű, új csarnoképülettel bővült a Login Business Park.

„Az év tervezett projektje” kategóriában a WING lakóingatlanokra specializálódott ernyőmárkája, a LIVING által fejlesztett Kassák Passage lakópark bizonyult a legjobbnak. A 2020-ban átadott Kassák Residence folytatásaként a XIII. kerületi lakófejlesztésben 262 lakás épül, melynek lakói olyan közösségi szolgáltatásokat vehetnek igénybe, mint a közösségi nappali, business corner, közösségi könyvtár, fészer, takarítás, on-site csomagpont és közösségi autó, melyek hozzájárulnak a hatékony mindennapokhoz. A projekt átadása 2022 második felében várható.

További híreink