A Wing megvásárolta az Infopark d irodaházat

2018-06-26

A WING, a hazai ingatlanpiac vezető, magyar magántulajdonban lévő vállalkozása, egyik befektetési alapján keresztül megvásárolta a Petőfi híd budai lábánál található, kiemelkedő minőségű, díjnyertes Infopark D Irodaházat. A tranzakció a HypoNoe Bank AG finanszírozásával valósult meg.

Az Infopark D Irodaház egy 2007-ben épült, hatemeletes, 19 ezer négyzetméteres épület, amelynek bérbeadottsága közel 100 százalékos, olyan nagyobb bérlőkkel, mint az IBM, Strabag és a DBH. A kiváló minőségben épült irodaház háromszintes mélygarázsában 353 parkolóhely található, az épület tetején zöld tetőterasz helyezkedik el, míg az épületben étterem várja az ott dolgozókat. “Az Infopark D Irodaház tökéletesen illeszkedik a portfoliónkbaamelyben egyre nagyobb szerepet kap a dél-budai térség. Az irodaház építészetileg is kiemelkedő – ahogyan ezt a 2007-ben nyert “Budapest Építészeti Nívódíja” elismerés is mutatja -, kitűnő állapotban van és a bérlői mix is első osztályú. Ezen túl közvetlenül mellette található két projektünk, a nemrégiben átadott Ericsson Ház és itt épül az újonnan bejelentett Siemens-evosoft székház ” – mondta Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A WING egyre aktívabb a dinamikusan fejlődő dél-budai alpiacon, amely két patinás magyar egyetem, a BME és az ELTE kampuszának közvetlen szomszédságában található. A Magyar Nobel-díjasok K+F Parkjának első ütemeként felépült Ericsson Házat májusban adták át ünnepélyes keretek között. A fejlesztési terv második ütemeként pedig még a nyáron elindul az új, 20 ezer négyzetméteres Siemens-evosoft székház építése, tovább erősítve a WING jelenlétét Dél-Budán.

További híreink