A Wing tulajdonába került a Szerémi irodaház

2019-02-07

A WING, Magyarország piacvezető ingatlanvállalkozása megvásárolta a Magyar Telekom egykori, Szerémi úti ’A’ kategóriás irodaházát. A WING célja a közel 22 ezer négyzetméteres épületkomplexum bérbeadása.

Megvásárolta a Magyar Telekom egykori, Szerémi ’A’ kategóriás irodaházát a WING. A Szerémi Irodaházat érintő tranzakció része a WING és a Magyar Telekom között 2015-ben kötött komplex megállapodásnak, amelynek keretében a távközlési cég megvált a legjelentősebb budapesti iroda ingatlanjaitól, a WING pedig megépítette a Magyar Telekom és T-Systems Magyarország új, közös székházát. A WING a most vásárolt ingatlant bérbeadásra kínálja a leendő érdeklődőknek.

A WING által megvásárolt Szerémi Irodaház sétatávolságra található a Duna-parttól, mindazonáltal könnyen megközelíthető mind tömegközlekedéssel, mind személygépkocsival. A környék ingyenes parkolási lehetőséget biztosít. A három épületrészből álló komplexum ikonikus félköríves homlokzatú Szerémi úti tornya 2005-ben épült. A közel 22 ezer négyzetméter összterületű épületben mintegy 11 000 m2 bérbeadható irodaterület áll rendelkezésre a földszinten és 7 emeleten, melyek közül a tetőszinti irodák páratlan panorámával bírnak. További mintegy 1 500 m2 raktárterület és 206 db parkolóhely található a felszín alatt 5 emeleten. Ezen felül az irodaház által kínált szolgáltatások között található belső kávézó és étterem, egy impozáns tetőkert és egy több helyiségből álló, 400 m2-es technikailag felszerelt konferenciaközpont.

„Az akvizíció kiválóan illeszkedik a vállalat hosszú távú stratégiájába, amely alapján a koncentrált dél-budai irodapiacon egyre jelentősebb ingatlan-portfólióval büszkélkedhetünk. A Szerémi Irodaház épületegyüttese kiváló lokációval rendelkezik, hiszen a XI. kerület egyik legfrekventáltabb részén található, az Infopark közelében, amin felül kedvező paraméterei alapján irodai hasznosítás szempontjából remek választás a jövőbeli bérlők számára” - mondta Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója.

További híreink