A Wing új irodaházába költözik az EON

2014-05-24

A Váci úti irodafolyosó elején épülő irodaház, a V17 területeire írt alá hosszú távra előbérleti szerződést az E.ON cégcsoport. A cég mintegy 8.500 m2 terület bérletéről állapodott meg, új cégközpontja 2016 második felében költözik az újonnan elkészülő épületbe. Az E.ON aláírásával az épület közel 70%-a bérlőre talált, ugyanakkor a fennmaradó irodaterületek és a földszinti kereskedelmi helyiség iránt is jelentős az érdeklődés.

A V17 kitűnő megközelíthetőségű, világszínvonalú műszaki felszereltségű, környezettudatos "A" kategóriás irodákat kínál az E.ON hazai központja részére. A ház impozáns, 18 méter magas átriumos lobbytere és kör alakú recepciója reprezentatív és méltó környezet a cégközpontnak. Az E.ON 600 dolgozója pedig barátságos légkörben és maximálisan hatékony irodákban végezheti a munkáját, kényelmüket a földszinti kávézó, étterem és a pihenő idő eltöltésére alkalmas zöld, belső kert szolgálja.

A Váci út irodafolyosó kapujában, a Lehel téri metrómegállónál megtalálható V17 irodaberuházás az elérhető legmagasabb műszaki tartalmat kínáló, költséghatékony irodaház lesz. A high-tech megjelenés kitűnő láthatósággal társul. Méreteit tekintve az épület 12.700 négyzetméteren, hét emeleten kínál majd irodákat. A szintek közötti közlekedést a központi csarnok két oldalán található 4-4 lift biztosítja. Az épület mélygarázsában 209 gépkocsi parkolására, a -1. szinten 95 kerékpár tárolására lesz lehetőség. A kerékpártároló mellett zuhanyzók és öltözők állnak majd rendelkezésre. A ház zöld minősítése a BREEAM very good kategóriájába fog tartozni. Az épület belsejében megtalálható szellős, zöld udvar 900 m2 új zöld felületet jelent a Váci út mentén, ami nem csak a napi pihenés helyszíne, hanem az irodaterületek természetes fényellátásának forrása is lesz.

A V17 a vezető hazai ingatlanvállalkozás, a WING fejlesztésében valósul meg. A magyar, magántulajdonban álló cég a piac stabil szereplője immáron tizenöt éve, a főváros arculatát meghatározó épületek fejlesztője, mint például a Millenáris Irodaházak, a Corvinus Egyetem, az Allianz székház, a Hegyvidék Bevásárlóközpont és stratégia fontosságú projektek gazdája, mint a nemrég átadott GE központ az East Gate Business Parkban. A WING csoport leányvállalatai főszerepet vállalnak a V17 megvalósulásában, a tervező az Aspectus Architect, az üzemeltető a Strabag PFS, a fővállalkozó pedig a Fradi stadiont is építő Market Építő.

WING Zrt. sajtóközleménye

További híreink