Aranyat nyert a Wing imázsfilmje az Online Video Award-on

2017-07-06

A WING új imázsfilmje aranyat nyert az Online Video Award Márkázott online-videós tartalmak „legjobb bemutatkozó film” alkategóriájában. Az Activity Group által készített Urban Beats című alkotás különlegessége, hogy nem mindennapi módon, művészi igényességgel foglalja össze és mutatja meg mindazt az értéket, amit a magyar magántulajdonban lévő vezető ingatlanfejlesztő közel 20 éves működése során létrehozott.

A Kreatív kiadója, a PPH Media kilencedik alkalommal rendezte meg az Online Video Award versenyét, melyen három kategóriában (szerkesztett online-videós tartalmak, márkázott online-videós tartalmak, televíziók online megjelenése) versenyeztek egymással rövid mozgóképes alkotások. A megmérettetésre összesen 68 pályázat érkezett, ebből 30-at juttatott rövidlistára a zsűri.  Az eredményhirdetést július 5-én tartották.

Az arany díjat elnyert Urban Beats című alkotás középpontjában a vállalat fejlesztései állnak egy speciális koncepcióval bemutatva. A gyors, dinamikus vágások során az épületek képi részletei mellett hangsúlyos szerepet kapnak a városi lüktetés zajai is.

Remete Tibor, az Acticity Group ügynökség kreatív igazgatója elmondta: „Az ingatlanfejlesztés komplexitását, a fejlesztések környezetre, a városra, a felhasználókra való pozitív hatását szerettük volna egy experimentális videóba sűríteni. Ez egy design ihletésű produkció, nem klasszikus image film, éppen ezért is örülünk a WING bátorságának, hogy ezt bevállalták".

„Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy az Urban Beats első lett kategóriájában. Köszönjük az Activity Group csapatának és a többi alkotónak, hogy innovatív és kreatív szemléletüknek köszönhetően egy nem mindennapi rövidfilmet hoztak létre, mely megmutatja mindazt az értéket, amit vállalatunk létrehoz tevékenysége során.” – mondta Mátray Csenge, a WING marketingkommunikációs igazgatója.

További híreink