Átadták a LIVING fejlesztésében épülő nagy sikerű Park West projekt második ütemét, a Park West 2-t

2023-10-02

Fontos mérföldkőhöz érkezett a LIVING, Magyarország egyik vezető lakóingatlan-fejlesztője, ugyanis a nagysikerű Park West projekt második üteme megszerezte a használatbavételi engedélyét, ezzel megtörtént a 234 lakásos projekt átadása. A lakópark napfényes, teraszos, energiahatékony otthonokat kínál a pezsgő XIII. kerület szívében, a LIVING sztenderdjeinek megfelelően pedig közösségi szolgáltatások és okos megoldások is elérhetőek lesznek a lakók számára. Ráadásul a projekt átadását megelőzően a LIVING elérkezett az 1000. műszaki lakásátadás-átvételéhez is! A lakóépületben még elérhetőek szabad, azonnal költözhető lakások, melyekre városi CSOK támogatás is igényelhető. Az értékesítés folyamatos.

A LIVING 2020-ban indította el az összesen négy ütemben épülő, közel 900 lakásos Park West lakópark-beruházást: első ütemét, a 229 lakást kínáló Park West 1 fejlesztést 2022 év elején adta át, míg ezúttal a második üteme, a 234 lakásos Park West 2 szerezte meg a használatbavételi engedélyt. A lakópark legújabb üteme, a Park West 3 építési munkálatai 2022 második negyedévében indultak el, amellyel a LIVING további 230 darab napfényes, energiahatékony lakást alakít ki.

A Park West lakópark a XIII. kerületi Ferdinánd negyed szívében található, a Szabolcs utca 15-25. szám alatt. A lakópark környéke kitűnően megközelíthető mind gépjárművel, mind kerékpárral, mind tömegközlekedéssel, az M3 metró, 14-es villamos, 105-ös busz, 75-ös troli mellett számos éjszakai járat megállója megtalálható a környező főutakon. Sétával 10 percen belül elérhető a Westend bevásárlóközpont, a Városliget, a Fővárosi Állat- és Növénykert és a felújított Széchenyi fürdő is. A fejlesztéssel a LIVING elsősorban a városi életet és aktív életmódot kedvelő közönséget célozza meg, akiknek fontos szempontot jelent az elhelyezkedés, a megközelíthetőség, illetve a lakópark biztosította komfortnövelő szolgáltatások.

A Park West 2 lakóingatlan-fejlesztés tervezésnél elsődleges szempont volt az energetikai mutatók szempontjából is előnyös alaprajz készítése, a benapozás vizsgálata és a környezettudatos megoldások kialakítása. Ennek megfelelően az AA energetikai besorolású lakóépület 2 db hőszivattyúval rendelkezik, illetve az épületben 4 db gázkazán biztosítja a kombinált fűtés lehetőségét és a melegvíz előállítást. Továbbá az épület több mint 300 parkolóhelyet biztosít a lakók számára, melyekből közel 70 elektromos töltőállomásként működik.

„Ahogy minden lakóprojektünknél, a Park West 2 esetében is elsődleges szempont volt, hogy olyan ingatlanokat hozzunk létre, melyek a lakók igényeit maximálisan kielégítik. Büszkék vagyunk, hiszen a Park West projektünk most egy újabb jelentős szakaszhoz érkezett, ugyanis a második üteme, a 234 lakásos Park West 2 megszerezte a használatbavételi engedélyt. A LIVING egyúttal elérkezett az 1000. vevő felé történő műszaki lakásátadás-átvételéhez is, mely azt mutatja számunkra, hogy továbbra is töretlen a kereslet a magas színvonalú szolgáltatásokat kínáló, fenntartható lakások iránt.” – mondta Martin János, a WING vezérigazgató-helyettese és a LIVING üzletág igazgatója.

A fejlesztő a lakók számára egyedi, a mindennapokat megkönnyítő LIVING Service szolgáltatáscsomagokat kínál, melyek három területen könnyítik meg a lakók mindennapjait:

-          A Community LIVING szolgáltatások részeként a car-sharing mellett többek között nappali-társalgó, könyvtár, és 0-24 órás csomagátvétel is elérhető.

-          A Smart LIVING okosotthon megoldásokkal energiatakarékos és biztonságos otthonokba költözhetnek a tulajdonosok.

-          A LIVING Solutions szolgáltatásokkal a lakástulajdonosoknak lehetősége nyílik arra, hogy saját vagy befektetési célra vásárolt ingatlanukkal kapcsolatos teendőiket gördülékenyebbé tegyék.

A Park West 2-ben még elérhetőek szabad, azonnal költözhető lakások, melyekre városi CSOK támogatás is igényelhető.

További híreink