Átadták a Philip Morris raktárát az East Gate Business Parkban

2008-08-14

A Philip Morris „A” kategóriás irodaházának nyár eleji átadását követően, a napokban átadták a cég országos logisztikai és kereskedelmi központjául szolgáló új 7000 négyzetméteres built-to-suit csarnokát is. A cégközpont kivitelezése rekordidő alatt, a 2008 őszére kitűzött átadás előtt befejeződött.

A Philip Morris Magyarország Kft. 2007 decemberében írt alá bérleti szerződést az East Gate Business Parkban. Az építkezés előrehaladtával a dohányipari vállalat közel 120 fős csapata júniusban beköltözhetett a többszintes irodaházba, most júliusban pedig a vállalat birtokba vehette a speciális igényeket kiszolgáló raktárcsarnokot is.

Az ingatlanfejlesztő WING már a tervezés szakaszában a bérlői igényeket vette alapul. A csarnok belső elrendezése, a speciális rakodó területek, a szekcionált részek, és a közel 160 személy- és tehergépkocsi parkoló kiépítése a dohányipari cég optimális működését szolgálják. A kivitelezés során modern, minőségi csarnoktechnológiai megoldások kerültek beépítésre. A raktárcsarnok a Philip Morris elvárásainak megfelelően közvetlenül az irodaház mellett található, ami gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a különböző funkcionális egységek együttműködését.

A személyre szabott megoldások és a rugalmas szolgáltatási csomag a Philip Morris mellett számos nagybérlőt vonzott már az M0 és M3 csomópontjánál található üzleti központba. Jelentős iroda- és raktárterületet bérel a GE Hungary, a Central Drinks és a TP Logistic. A teljes kiépítettségében 140 000 négyzetmétert elfoglaló üzleti parkban jelenleg 65 000 négyzetméternyi terület áll, mely 90 százalékos kihasználtsággal rendelkezik.

A WING Zrt. sajtóközleménye

További híreink