Az East Gate Business Parkban a Nefab és az Igepa

2008-08-04

2008 júniusában az Igepa Paper Hungary Kft. majd júliusban a Nefab Packaging Hungary Kft. írt alá bérleti szerződést az East Gate Business Parkban. A Nefab 4 700 négyzetméter raktár és 900 négyzetméter irodaterületen hozza létre országos központját a nemrég átadott B1 csarnokban. Az Igepa ugyanitt 1 600 négyzetméter raktár- és 230 négyzetméter irodaterületet bérel.

Újabb nemzetközi hátterű cégek települtek az WING Zrt. által fejlesztett East Gate Business Parkba. A csomagoló anyagok és csomagolási szolgáltatások széles spektrumát kínáló svéd tulajdonú Nefab Packaging magyarországi leányvállalata számára elsődleges szempont volt, hogy az üzleti park megfelelő hátteret kínáljon valamennyi tevékenységéhez, így a gyártáshoz, raktározáshoz és a kapcsolódó logisztikai tevékenységekhez. Ezen túl kellemes munkakörnyezetet biztosítson az irodaközpontját is a parkba telepített cég dolgozói számára.

A nyomdai és irodai kommunikációs papírok kereskedelmével foglakozó Igepa Paper Hungary döntésében az elsőrendű elhelyezkedés és megközelíthetőség játszott fontos szerepet, valamint az hogy olyan minőségi központi logisztikai bázis valósuljon meg, ahol „A” kategóriás iroda és raktár egy helyen megtalálható.

„Örömünkre szolgál, hogy a Nefab és az Igepa is Budapest északi vonzáskörzetének első és legnagyobb üzleti parkját választották! Szándékaink szerint az East Gate Business Parkban az irodai- és a csarnokokban fizikai munkát végző dolgozók is kellemes munkakörnyezetben végezhetik feladataikat.” – emelte ki Mucsi György, a WING Zrt. ipari és logisztikai fejlesztésekért felelős vezérigazgató-helyettese.

A Nefab Packaging Hungary Kft. bemutatása az Eston International Zrt. ingatlanügynökségnek köszönhető.

A WING Zrt. sajtóközleménye

További híreink