Az első ötben a Corvinus Campus - a világ legnagyobb ingatlanfejlesztőivel versenyez a Wing –

2009-10-20

A CNBC Arabiya regionális díjai után nemzetközi elismerésért is versenybe száll a WING Zrt. Október 16-án az ingatlanfejlesztő Agria Park, Átrium Park és a Budapesti Corvinus Egyetem projektjei révén három kategóriában is rangos díjat kapott. Ezek közül az 5 csillaggal elismert Corvinus Campus indulhat a végső megmérettetésen, ahol eldől, hogy a kategóriáknak világszinten ki a legjobbja. Az eredményhirdetés november 12-én San Diegoban lesz.

Október 16-án vette át a CNBC Arabiya európai díjait a WING Zrt.. Az Átrium Park a Legjobb Irodafejlesztés kategóriában, az Új Corvinus Campus a Legjobb Középület kategóriában, az Agria Bevásárlóközpont a Legjobb Kereskedelmi Központ kategóriában lett díjazott. Magyarország vezető ingatlanvállalkozása további nemzetközi megmérettetésre készül: a Budapesti Corvinus Egyetem PPP beruházása a régión belüli indulók között maximális pontszámot ért el, így részt vesz a világ legjobbjait összemérő végső versenyen.

A CNBC Arabiya 21 kategóriában hirdetett versenyt. A legnevesebb nemzetközi ingatlanszakemberekből álló zsűri 4 csillaggal jelölte ki a két legkiemelkedőbb fejlesztést, 5 csillagot csak a legjobb beruházás kapott. A legjobb projekt tulajdonosa ezek után a Best International Property Award nemzetközi porondján bizonyíthat. A rangos gálaestet szakmai szemináriumok előzik meg és a projektek helyszíni bemutatására is lehetőséget teremt.

„Nem kis eredmény, hogy az európai régiót képviselhetjük a világ legnagyobb ingatlanfejlesztőinek sorában. A jelölés önmagában is komoly elismerése annak, hogy projektjeink a nemzetközi standardok alapján is értéket képviselnek, egyúttal pedig megerősíti a WING fejlesztői csapatát abban, hogy tevékenységünk jó úton és a célkitűzések mentén folyik.” – hangsúlyozta Noah M. Steinberg, a WING elnök-vezérigazgatója.

A Best International Property Award shortlist-jén Európa, Afrika, Kelet-Ázsia, Nagy-Britannia, Amerika, továbbá az Arab-félsziget kategória győztesei szerepelnek. A hat kontinens által nevezett projekteket egy közel 50 fős szakmai zsűri – vezető ingatlanpiaci szakemberek és a szaksajtó képviselői – bírálja el. A győztes projektekért járó díjakat a fejlesztők San Diego-ban, november 12-én veszik majd át. A világelső fejlesztések jutalma a teljes szakma elismerése és egy emlékplakett mellett egy, a beruházást széleskörűen bemutató nemzetközi médiakampány.Az International Property Awards hivatalos sajtóközleménye

Az International Property Awards hivatalos sajtóközleménye

További híreink