Az Europa Property CRE Awardson a Wing nyerte a legjobb irodafejlesztő és az év vállalkozása díját

2019-01-21

A Legjobb irodafejlesztő és az Év vállalkozása elismerésekben részesült Magyarország piacvezető ingatlanfejlesztő vállalata, a WING Zrt., a január 17-én, második alkalommal megrendezett Europa Property CRE Awards díjátadó eseményén.

Hazánk első számú ingatlanfejlesztője 2018-ban számos nagyberuházással járult hozzá a fővárosi ingatlan és irodapiac bővüléséhez. Megnyitotta kapuit a nemzetgazdasági szempontból is nagy jelentőségű ibis Styles Budapest Airport Hotel, illetve a Wizz Air nemzetközi repülési oktatóközpontja. Elkészült a jelentős oktatási és gazdasági szereppel bíró K+F központ, a duna-parti új Ericsson székház, valamint az ország legnagyobb és egyik legmodernebb irodaháza, az Telekom és a T-Systems új, közös székháza. A WING idén is nagy szerepet vállal Budapest arculatának formálásában. A legjelentősebb projektjei közül megemlíthető a kivitelezés alatt álló Kassák Residence és Metropolitan Garden lakópark, illetve az Evosoft székház és a Liberty Irodaház.

A Europa Property CRE Awards nemzetközi ingatlanszakmai rendezvényén összesen 200 résztvevő mérettette meg magát az egyes díjkategóriákban.

„Erős évet zárt 2018-ban a WING, aminek köszönhetően sikerült megőriznünk piacvezető pozíciónkat. Számos, gazdasági szempontból is fontos ingatlant adtunk át és idén is megőrizzük ezt a lendületet. A már bejelentett projektjeink mellett folyamatosan keressük az újabb lehetőségeket legyen szó fejlesztésről vagy befektetésről. A WING eredményességének alapja a hozzáértő, tisztességes csapatmunka. A vállalat számára odaítélt díjak szintén alátámasztják törekvéseinket és bizonyítják, hogy szakmánkban jó úton haladunk, olyan célokat tűzünk ki magunk elé, melyekkel nem csupán a WING, hanem a partnereink és a végfelhasználók is egyaránt elégedettek lehetnek. Köszönjük a belénk vetett bizalmat”   – mondta Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója.

További híreink