Az év végére bérlőkre talált a Máriássy Ház teljes modern szárnya

2006-12-07

A Wallis Ingatlan FIABCI különdíjas fejlesztése, a Máriássy Ház teljes modern szárnya bérlőkre talált, így a két épületből álló komplexum összességében elérte a 85%-os telítettséget.

„Általában nagy a mozgás az év végi irodapiacon” – mondta Árendás Gergely ingatlanpiaci szakértő, a Wallis Ingatlan vezérigazgató helyettese – hozzátéve, hogy az általános keresleten belül is szemmel látható a Wallis Ingatlan irodafejlesztései iránti kiemelkedő érdeklődés, amelyet a megkötött bérleti szerződések bizonyítanak.

A Wallis Ingatlan FIABCI-különdíjas egyedi fejlesztése, a loft- és modern építészeti stílusokat egyesítő Máriássy Ház modern épületszárnya már 100%-os kihasználtsági mutatókkal rendelkezik. A Lágymányosi híd pesti lábánál fekvő, két épületből álló irodakomplexum modern szárnyának új bérlői a frissen beköltözött Axon Lízing Zrt., a héten költöző Ganz Transelektro Kft. és az EMI Hungary Kft. – utóbbi jövő januártól foglalja el új helyét. Az Axon Lízing 355 m², az EMI Hungary 479 m², a Ganz Transelektro pedig 1265 m²-nyi irodát bérel az épületben. A Máriássy Ház kizárólagos értékesítői a DTZ és az ESTON ügynökségek. Az új bérbeadások közül az Axon Lízing a Cushman&Wakefield, míg a Ganz Transelektro a GVA ingatlanügynökség nevéhez kötődik.

Sajtóközlemény

További híreink