Befejeződött a Dél-pesti Üzleti Park uniós bővítése

2013-07-22

Több mint 93 millió forint uniós támogatással lezárult a Dél-pesti Üzleti Park újabb ütemének fejlesztése. Az „F” üzemcsarnok a kitűzött céloknak megfelelően termelő és szolgáltató tevékenységek számára épült. Az épületben már két, gyártással foglalkozó vállalat talált magának új otthont. A projekt keretében az üzleti park alapinfrastruktúrájának továbbfejlesztésére is sor került. A projektgazda a szolgáltatások bővítésével tovább folytatta a vonzó befektetési környezet kialakítását. A fejlesztő az Új Széchenyi Terv Közép-Magyarországi Operatív Programja keretében nyert támogatást a park bővítéséhez. A Dél-pesti Üzleti Park az egyetlen city logisztikai park, amely az elmúlt évben bővülni tudott.

Az új, termelő és szolgáltató tevékenységeket kiszolgáló üzemcsarnok és alapinfrastruktúra-fejlesztés segítséget jelentett a nehéz helyzetben lévő építőipar munkahelymegőrzésében is.

Jelenleg nagyon kevés ipari- és raktárcsarnok-fejlesztés épül az országban. A Dél-pesti Üzleti Park kivétel, mert költséghatékony, maximálisan rugalmasan alakítható épületeket kínál.  Népszerűségét emellett a belváros közeli lokáció, a jó megközelíthetőség, a kitűnő minőség és az egyedi igényekre szabott megoldások biztosítják. A központ egyaránt alkalmas termelési, disztribúciós és nagykereskedelmi célokra, emellett magas minőségű irodaterületeket is kínál cégközpontok részére. Fejlesztője, a stabil és tőkeerős WING, a hazai piac vezető szereplője, széleskörű tapasztalatokkal bír kereskedelmi ingatlanok és egyedi épületek megvalósításában.

Az alig egy év alatt, részben EU-forrásból megvalósuló, 7 méter belmagasságú, 5500 négyzetméteres „F” üzemcsarnok a különleges bérlői igények szerint lett kialakítva, így optimális infrastrukturális keretek között tudják megkezdeni termelő-szolgáltató tevékenységüket az idetelepülő cégek.

A WING Zrt. sajtóközleménye

További híreink