Bővül a Dél-pesti Üzleti Park

2012-05-15

Két új csarnok építkezése kezdődött el a Dél-Pesti Üzleti Parkban, közel 14.000 m2 területtel. Ez az egyetlen city logisztikai park, amely idén banki finanszírozást kapott a bővüléshez és építkezést indíthatott aláírt bérleti szerződések birtokában.

Jelenleg nagyon kevés raktárcsarnok és ipari fejlesztés épül az országban. A Dél-Pesti Üzleti Park azért képez kivételt, mert a mai piaci igényeknek megfelelő, költséghatékony épületeket kínál.  Népszerűségét emellett, a belváros közeli lokáció, a jó megközelíthetőség, a kitűnő minőség és az egyedi igényekre szabott megoldások biztosítják. A központ egyaránt alkalmas disztribúciós, nagykereskedelmi és termelési célokra. Fejlesztője a stabil és tőkeerős WING, a hazai piac vezető szereplője, széleskörű tapasztalatokkal bír kereskedelmi ingatlanok és egyedi épületek megvalósításában.

Az elsőként épülő csarnoképület a bérlői igények maximális figyelembe vételével, személyre szabott módon valósul meg. A bérlők között van a holland Grandvision B.V. leányvállalata, az F-O Optika Foto Kft., a közép-kelet-európai régió meghatározó, Magyarország piacvezető, optikai kiskereskedelmi vállalata. A cég az új 1.800 m2 területű bázison fogja működtetni központi, regionális szemüvegkészítő műhelyét és raktárát.

Az új bérleményeket az év második felében adják át. A bemutató ügynökség a Cushman & Wakefield volt, finanszírozó az Unicredit Bank, kivitelező a Market Építő.

Az új fejlesztések elkészültével a központ eléri teljes kiépítettségét. A bérbeadottság a 44.000 m2 összterületen folyamatosan meghaladja a 92%-ot. Jelenleg is több bérlőjelölttel folynak előrehaladott tárgyalások a fejlesztés alatt álló épületekre.

A WING Zrt. sajtóközleménye

További híreink