Elérte legmagasabb pontját a V17

2015-10-15

Célegyenesben a Váci út kapujában épülő új irodaház

Elérte legmagasabb pontját a Váci úti V17 irodaház, amely alkalomból bokréta-ünnepséget és bejárást tartott az ingatlant fejlesztő WING Zrt.  Az eseményen részt vettek dr. Tóth József a XIII. kerület polgármestere valamint az irodaház egyik jelentős bérlőjének, az E.ON-nak a képviselői is. A 10 milliárd forint összegű fejlesztés Budapest egyik leghatékonyabb, fenntartható, a legmodernebb technológiát felvonultató irodaépülete lesz.

A bokréta-ünnepség során köszöntők hangzottak, bemutatták az épületet és daru emelte a helyére a legmagasabb pontot jelölő bokrétát. Noah M. Steinberg a WING zrt. elnök-vezérigazgatója hangsúlyozta: A WING, mint a vezető magyar ingatlanvállalkozás, arra törekszik, hogy világszínvonalú teljesítményt nyújtson a hazai piacon. Ennek szép példája a V17 irodaház, ahol a fenntarthatóság találkozik a legmagasabb szintű technológiával. Vállalatunk célja építészeti, funkcionális és pénzügyi értékteremtés a megvalósított és a portfóliónkban kezelt épületek révén. Hozzáállásunknak és kiváló szakmai csapatunknak köszönhetően meggyőződésünk, hogy ezt a célt most is elérjük és a jövőbeni projektjeink során is teljesíteni tudjuk.

Az eseményen részt vettek az E.ON vállalatcsoport képviselői is. A cég 8.500 m2-re írt alá hosszú távú elő-bérleti szerződést. Ebbe a hatékony, modern épületbe költözik a vállalat mintegy 600 budapesti dolgozója 2016 második felében. Az E.ON célja, hogy irodarészeiben a legújabb fejlesztéseket és innovációkat alkalmazza. A fennmaradó irodaterületek és a földszinti kereskedelmi helyiségek iránt is jelentős az érdeklődés.

A V17 fenntartható irodaház, amely a belváros kapujában, a XIII. kerületi Lehel piac mellett épül, megközelíthetősége kiváló. Az épület az elérhető legmagasabb műszaki tartalmat kínálja, a Váci úti lokációnak megfelelő piaci bérleti díjak mellett.

A V17 irodaház terveit az Aspectus Architect építész stúdió készítette, generálkivitelezője a Market Építő. A projekt finanszírozója a K&H Bank.

További híreink