Értékesítette Infoparkban található házait a WING

2021-11-15

A WING, Magyarország egyik legnagyobb és a régió egyik meghatározó ingatlanvállalkozása értékesítette a budapesti Inforpark irodaparkban lévő B, C és I jelű irodaházakat. Az ingatlanok értékesítésére a Gladiátor V. Ingatlan Befektetési Alapon keresztül került sor, a vevő a SkyGreen Buildings Kft. volt. A WING az eladásból befolyó összeget az üzleti tervében meghatározott célokra, a régiós pozícióinak megerősítésére kívánja felhasználni.

A WING jelenleg minden ingatlanpiaci szegmensben aktív, Magyarországon irodákat, ipari ingatlanokat, szállodákat, bevásárlóközpontokat és lakóprojekteket is fejleszt, míg Lengyelországban Echo Investment-en keresztül a lakószektor piacvezető képviselője, egyúttal jelentős irodapiaci szereplő.

A Műegyetem és az ELTE közvetlen közelében található Infoparkos házak értékesítése illeszkedik a WING elmúlt években folytatott nemzetközi növekedési stratégiájába. A vállalat célja, hogy megkerülhetetlen régiós ingatlanpiaci szereplővé váljon, így üzleti fókuszát a hazai fejlesztői és befektetői tevékenység mellett, a régiós terjeszkedésre összpontosítja.

További híreink