"Európa legjobb középülete" lett az MTVA székháza és gyártóbázisa

2012-09-25

Miután a magyar WING Zrt. által fejlesztett MTVA székháza és gyártóbázisa elnyerte Magyarország legjobb középületének díját, szeptember 24-én Európa legjobb középületének rangos kitüntetését is a magyar épület nyerte el a nemzetközi zsűritől. A European Property Awards 2012 versenyében az európai országok legjobbjai közül lettünk az elsők, így az MTVA székháza és gyártóbázisa a „Világ Legjobb Középülete” címért is indul majd.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) új, XXI. századi színvonalú gyártóbázisa és székháza évek óta szolgálja a magyar közszolgálati televíziózást. Eredetileg a Magyar Televízió számára épült, de az egységes közmédia létrejötte óta itt készülnek a Duna Televízió Zrt. által megrendelt műsorok, itt működik a közös közszolgálati hírportál, a Híradó.hu szerkesztősége és az MTI Új Média is.

A European Property Awards a nagy hagyományokkal rendelkező International Property Awards része – az ezzel a díjjal kitüntetett vállalatok logójára világszerte a kifogástalan szakmai teljesítmény jelképeként tekintenek.

Az év későbbi szakaszában a European Property Awards legmagasabb pontszámot elért győztesei megmérkőznek az Ázsia-csendes-óceáni, az afrikai, az észak- és dél-amerikai, valamint az arab régió első helyezettjeivel, hogy kiderüljön, az egyes kategóriákban melyiküké lesz a világ legjobbjának járó World’s Best cím.

„Büszkék vagyunk, hogy az európai régiót képviselhetjük a világ legnagyobb ingatlanfejlesztőinek sorában. A díj nemzetközi elismerésese annak, hogy a WING projektjei világszínvonalat képviselnek Magyarországon” – hangsúlyozta Noah M. Steinberg, a fejlesztő WING Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Stuart Shield, az International Property Awards elnöke a következőket nyilatkozta: − Idén 29 különböző európai országból kaptunk nevezéseket, és a színvonal kiemelkedően magas volt. Az egyes kategóriák győztesei a maguk területén kivételesen magas szakmai tudásról és versenyképességről tettek tanúbizonyságot.
A WING Zrt. sajtóközleménye

További híreink