GOBUDA Mall néven születik újjá az EuroCenter bevásárlóközpont

2021-11-17

Egy szinte teljesen új épülettel és új névvel, GOBUDA Mall néven várja majd vásárlóit 2022 tavaszától a WING fejlesztésében újjászülető EuroCenter Bevásárlóközpont. Magyarország egyik legnagyobb ingatlanvállalkozása 2021 tavaszán kezdte meg a vállalat tulajdonában álló óbudai EuroCenter Bevásárlóközpont felújítási munkálatait, amely az átalakítást követően minden bizonnyal Észak-Buda és környéke legkedveltebb bevásárló- és élményközpontja lesz. A kívül-belül megújuló épület bérbeadottsága már most megközelíti a 70 százalékot, korlátozott számban azonban még elérhetők bérelhető területek.

GOBUDA Mall néven születik újjá az óbudai EuroCenter bevásárlóközpont, amely a tervek szerint 2022 tavaszán nyitja meg kapuit a nagy közönség számára. A WING értékteremtő beruházásának köszönhetően Észak-Buda egy modern, emberközpontú komplexummal gazdagodik majd, amely a környék népszerű közösségi helyévé válhat, illetve otthont adhat számos érdekes programnak, így időszakos rendezvényeknek vagy gasztro fesztiváloknak is. A teljes körű belső átépítés és megújulás az emberközpontúságot és fenntarthatóságot szem előtt tartva zajlik, és célja, hogy az épület maximálisan kiszolgálja a huszonegyedik század igényeit és élményszintű vásárlási lehetőséget biztosítson.

Az építészeti korszerűsítésen túl a bevásárlóközpont szolgáltatás- és üzletpalettája is jelentősen kibővül. Az igényes miliőnek megfelelően a korábbi FMCG és non-food mágnesbérlők mellett további magas minőségű gasztronómiai üzletek, vendéglátóhelyek, illetve nemzetközi multi és mono brandek, valamint felújított mozi és tetőkert is várja a jövőbeli látogatókat. A rugalmas térkialakításnak és közösségi tereknek köszönhetően számos közösségi program is lehetőséget kínál majd a szabadidő minőségi eltöltésére. A minél ideálisabb bérlői mix kialakításánál a lakossági igényekre is kiemelt hangsúlyt helyeznek. Ennek köszönhetően főszerepbe kerülnek a találkozási pontokként is funkcionáló teraszos éttermek, kávézók, pékség és cukrászda, valamint a food court-on megjelenő nemzetközi konyhákat képviselő fast food éttermek. A komplexum földszintjén található INTERSPAR hipermarket is egyedülállóan modern külsőt és megújult eladóteret kap. A ház tetején kialakításra kerül egy 2.000 négyzetméteres, játszótérnek is helyet biztosító zöld park.

„A több mint húszéves szakmai tapasztalattal rendelkező WING-nek ez a negyedik bevásárlóközpont-fejlesztési projektje a nagysikerű, egri Agria Park és a Hegyvidék Bevásárlóközpont elindítása, valamint a MOM Park újrapozícionálása és felújítása után. Magyarország egyik vezető ingatlanvállalataként kiemelt célunk, hogy a bevásárlóközpont-fejlesztések terén is egy olyan modern és igényes komplexumot hozzunk létre, amely hozzájárul a környék gazdaságának élénkítéséhez, megfelel a jelen kor elvárásainak és reflektál az új trendekre. Ezért a GOBUDA Mall koncepciójának központjában az ember és a környezet állnak.” – mondta Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A GOBUDA Mall teljes egészében az Access4you akadálymentesítési keretrendszer elvárásainak megfelelően készül. A belső terek és mellékhelyiségek teljes egészében akadálymentesítettek lesznek, valamint a parkolói szinteket is korszerűsítik a mozgáskorlátozottak, fogyatékkal élők, valamint babakocsival érkezők számára. A járványügyi helyzetnek megfelelően az épület fertőtlenítését szolgáló megoldások és érintésmentes funkciók szolgálják majd az egészség védelmét. Mindemellett pedig a környezettudatos és fenntartható megoldások is szerepet kapnak, a parkosított zöld tető mellett, kerékpár tárolók, elektromos autótöltő állomások, továbbá a mélygarázsban autómegosztó parkolóhelyek és csomagautomata-szolgáltatás is elérhetők lesznek az idelátogatók számára.

További híreink