Három kategóriában is díjazták a WING által fejlesztett TRIBE Hotel Budapest Stadiumot a LIV Hospitality Design Awards-on

2024-04-12

Nemzetközi elismerésben részesült a WING eddigi legnagyobb szállodája: a TRIBE Budapest Stadium Hotel AKSL arhitekti által megálmodott belsőépítészeti dizájnját három kategóriában is díjazták a vendéglátóipar kiemelkedő szereplőit elismerő LIV Hospitality Design Awards-on. A szálloda a Hotels - Midscale & Lifestyle, a Hotels - Best Jury's Pick és a Brand New kategóriában nyerte el a legjobbnak járó díjat. Magyarország első TRIBE szállodája változatos szolgáltatásokkal és 166 szobával várja vendégeit Budapesten, a Libertyben a Népliget mellett.

A LIV Hospitality Design Awards 2020 óta díjazza a vendéglátóipar kiemelkedő szereplőit, küldetése, hogy a szektor világszerte meghatározó építészeti és belsőépítészeti projektek minőségét és sokszínűségét elismerje.

„A WING szállodai portfóliója az elmúlt években dinamikusan bővült, és olyan vezető nemzetközi szállodaláncok kötelezték el magukat fejlesztéseink mellett, mint az Accor, az IHG Hotels&Resorts vagy B&B Hotels. A Tribe és az ibis Budapest Stadium hotelek tavaly decemberi nyitásuk óta népszerűek az utazó nagyközönség köreiben, a most elnyert díjak jól mutatják, hogy a szálloda a lokációt tekintve kitűnő adottságokkal bír, a kínált szolgáltatásokat illetően pedig kiemelkedő vendégélményt biztosít, amit az online vélemények is visszajeleznek. Nagy büszkeség számunkra, hogy mind a nagyközönség, mind a nemzetközi szakma értékeli és elismeri fejlesztéseinket. Nem állunk meg: májusban pedig megnyitjuk Budapest legújabb, extravagáns rooftop bárját az épületben, amely Cloud IX névre hallgat majd. Emellett a következő TRIBE szálloda építése is folyamatban van, szintén a WING fejlesztésében a Budapest Liszt Ferenc Repülőtéren, amellyel újabb közvetlen terminálkapcsolatú szálloda nyílik meg 2025-ben” - mondta dr. Takács Ernő, a WING kiskereskedelmi- és szállodaportfólióért felelős vezérigazgató-helyettese.

A Liberty nemzetközi színvonalú vegyesfunkciós fejlesztés, amelyben a legmagasabb minőségben egy dual-branded szálloda is megvalósult. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és a belváros között félúton elhelyezkedő, a TRIBE és ibis márkákat magába foglaló Budapest Stadium Hotel a Ferencvárosban, a Groupama Aréna, az MVM Dome, a Nemzeti Atlétikai Központ, a Művészetek Palotája és a Nemzeti Színház közvetlen közelében található, és a három- és négycsillagos szálláshelyek iránt érdeklődők számára létesült.

A Liberty, mint energiahatékony zöld ingatlan felépüléséhez a Baross Gábor Tőkeprogram ingatlanalap alprogramjának keretében befektetett állami forrás is hozzájárult. A Tőkeprogram pályázati eljárásában nyertes ingatlanalapok a Magyar Fejlesztési Bank társbefektetőként nyújtott forrásokat, így járulva hozzá a beruházási aktivitás növeléséhez, az energiahatékonyság javításához, valamint zöldfejlesztések megvalósításához.

További híreink