Hatalmas sikert aratott a WING a CEE Manufacturing & Investment Awards díjátadó gálán

2020-11-02

Idén tizedik alkalommal, rendhagyó keretek között rendezte meg az EuropaProperty.com nemzetközi ingatlanpiaci médium a CEE Investment & Manufacturing Awards díjátadót. Az online megtartott, élőben közvetített gálán a WING-et, Magyarország egyik legnagyobb ingatlanvállalatát háromban kategóriában díjazták: az év M&A tranzakciója és az Irodapiaci befektetője elismerésekben részesült a cég, míg a vállalat elnök-vezérigazgatója, Noah Steinberg az Év Üzletembere díjat kapta meg. A szervezők az idei online rendezvénnyel a szakmabeliek kitartását és helytállását szerették volna elismerni a megváltozott piaci környezetben.

Újabb nemzetközi elismerésekkel lett gazdagabb a WING, hazánk egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő vállalkozása. Az europaproperty.com nemzetközi ingatlanpiaci médium által rendezett CEE Investment & Manufacturing Awards-on az év M&A tranzakciója és az év Irodapiaci befektetője kategóriában lett első a WING, Noah Steinberget, a társaság elnök-vezérigazgatóját pedig az Év Üzletemberének választották. Az év M&A tranzakció díjat a WING a lengyel Echo Investment többségi tulajdonának megvásárlásával érdemelte ki.

A 2019 decembere óta a WING többségi tulajdonában álló Echo Investmentre is díjeső hullott a gálán, a cég szintén három kategóriában bizonyult a legjobbnak: megnyerte az év Lakóingatlan-fejlesztője és az év Irodapiaci-fejlesztője díjat, valamint az Év Városrehabilitációs Projektje elismeréssel jutalmazták a Varsói Sörfőzde-negyed rehabilitálásért.

Az október 29-én, idén tizedik alkalommal megrendezett eseményen nemzetközi független zsűri választotta ki a legjobbnak ítélt projekteket és vállalatokat a magyar, cseh, szlovák, valamint a balkáni térségből. Az értékelés alapját a 2019-es eredmények adták.

„Rendhagyó és kihívásokkal teli időszak áll a WING mögött. A WING számára 2019 a tranzakciókról szólt, a Liget Center és az Infopark három épületének megvásárlása mellett, 100%-ban tulajdonunkba került a NEO Property Services, Magyarország piacvezető üzemeltető cége, és megvásároltuk a többségi tulajdonrészét az Echo Investment-nek, Lengyelország legnagyobb ingatlanfejlesztő cégének. Idén pedig a megváltozott piaci körülmények ellenére is az ütemterveknek megfelelően haladnak tovább a projektjeink mind az irodapiaci-, az ipari-, a szállodai-, továbbá a lakóingatlan szegmensben. A CEE Investment & Manufacturing Awards-on elért eredmény különösen fontos számunkra, hiszen nemzetközileg tapasztalt és neves szakemberek díjazták tevékenységünket, ezzel elismerve az elmúlt időszak kemény munkáját. A díjak egyben szakmai visszaigazolást jelentenek a WING régiós befektetési politikájáról, elismerve a vállalat erősödő ingatlanpiaci jelenlétét és multiplatformos stratégiáját. Gratulálok a kollégáimnak az eredményekhez, partnereinknek és ügyfeleinknek pedig köszönjük a belénk vetett bizalmat” – mondta Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója.

További híreink