Idén ismét Portfolio Property Awards díjat nyert a WING

2020-11-20

Újabb jelentős szakmai elismerésben részesült a WING, Magyarország egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő vállalkozása: az „Év Külföldi Befektetési Tranzakciója” díjat ítélték neki a lengyel Echo Investment többségi tulajdonának megvásárlásáért a Portfolio Property Awards online díjátadó gálán.

Idén ismét díjat nyert a WING a Portfolio november 19-én megrendezett ingatlanszakmai konferenciáján, a Property Investment Forumon átadott Portfolio Property Awards ingatlanszakmai versenyen. A WING az „Év Külföldi Befektetési Tranzakciója” díjat a lengyel Echo Investment többségi tulajdonának megvásárlásával érdemelte ki. Az idén tizenhatodik alkalommal, rendhagyó keretek között megtartott konferencia és díjátadó után Noah Steinberg, a WING elnök-vezérigazgatója online beszédében köszönte meg a díjat.

Az Echo Investment az egyik legmeghatározóbb lengyel ingatlanfejlesztő cég, és az egyetlen, amely egyszerre van jelen a lakó-, a kiskereskedelmi, illetve az irodapiacon is, hasonlóan a WING portfóliójához. Felelős ingatlanfejlesztő vállalatként az Echo Investment kiemelt városrehabilitációs, több funkciót ötvöző, emberközpontú óriásprojektekben is érintett. A cég hét lengyel nagyvárosra összpontosítja fejlesztői tevékenységét: Varsó, Krakkó, Łódź, Wrocław, Katovice, Gdanszk, és Poznan. Az eddigi működése során mintegy 1,7 millió négyzetméternyi ingatlant fejlesztett. Az Echo Investment részvényeit 1996 óta jegyzi a Varsói Értékpapír Tőzsde.

Magyarország egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő vállalkozásaként a WING meghatározó szerepet tölt be az országban, és cégünk a hazai ingatlanpiacon elért sikereire alapozva, stratégiai célnak tűzte ki a nemzetközi terjeszkedést. A regionális piacok, az ingatlanfejlesztési lehetőségek, valamint a befektetői piac jellemzőinek feltérképezése után a lengyel ingatlanpiac piacvezető vállalkozásának, az Echo Investment többségi tulajdonának megvásárlása mellett döntöttünk. Az Echo mindamellett, hogy a WING-hez nagyon hasonló értékekkel bír, olyan stratégiai befektetési lehetőséget jelent számunkra, amely a stabil és eredményes működés mellett hosszú távú növekedési potenciállal is bír” – nyilatkozta Noah Steinberg, a vállalat elnök-vezérigazgatója.

További híreink