A Liberty-be költözik az eMAG-Extreme Digital

2022-04-20

A WING fejlesztésében épülő multifunkcionális Liberty Irodaház 3800 négyzetméternyi irodaterületére írt alá hosszú távú bérleti szerződést az eMAG-Extreme Digital. Az új bérleti szerződés aláírásával a 2023 év elején átadásra kerülő Liberty déli, Könyves Kálmán körúti szárnya elérte a 80 százalékos bérbeadottságot. A Liberty déli szárnya a fenntartható high-tech irodák mellett, az ország elsőként átadásra kerülő ibis-Tribe dual-branded szállodájának is helyet ad.

Hosszú távú bérleti szerződést kötött a WING és az eMAG-Extreme Digital a Liberty komplexum 3800 négyzetméternyi irodaterületére. A cég leendő irodája az épület Könyves Kálmán körút felé néző, déli szárnyának a harmadik és negyedik emeletén kap helyet. A két szintet elfoglaló, egylégterű és cellás irodákat tartalmazó vegyes kialakítású irodaterület bérlését az eMAG-Extreme Digital dinamikus bővülése indokolta. Az új cégközpont a vállalat mintegy 300 munkavállalójának biztosít új munkahelyet 2023 év elejétől. Az eMAG-Extreme Digital-t a bérleti szerződés aláírása során a JLL nemzetközi ingatlantanácsadói iroda képviselte.

A székháznak is kiváló Liberty irodaház két, átjárható szárnyának összefüggő irodaszintjei megközelítik az 5000 négyzetméter alapterületet, aminek köszönhetően a legkülönbözőbb méretű, akár speciális bővülési igényekkel rendelkező vállalatok számára is optimális megoldást kínálnak. Nagyon örülünk, hogy az eMAG-Extreme Digital új, a jövőbeni munkavégzéshez rugalmasan alkalmazkodó irodaterületének megvalósításához a Liberty-t választotta.

– mondta Angel Gábor, a WING Zrt. irodákért felelős vezérigazgató-helyettese.

Az eMAG-Extreme Digital két emeleten található irodaterületei a Könyves Kálmán körúti főbejáraton keresztül lesznek megközelíthetőek. A bérlemény a fejlesztőtől megszokott magas minőségben, és a mai kor elvárásainak megfelelő irodafunkciókkal kerül kialakításra, így többek között közösségi terek, saját terasz és egy egybenyitható tárgyaló is tartozik majd az irodához. Ezen felül a munkavállalók igénybe vehetik majd a Liberty épület sokrétű és komplex szolgáltatásait is, úgy, mint taxi rendelés, tisztító, rendezvényszervezés, catering, konferenciaterem foglalás, kávézó, étterem, eMAG easybox csomagautomata és a tervek között szerepel egy szupermarket is. Mindezek mellett a Liberty-ben megvalósuló dual-branded, háromcsillagos ibis és négycsillagos Tribe szálloda szolgáltatásai az irodaház munkavállalói számára kedvezményesen vehetők majd igénybe, köztük a panorámás rooftop bár, amely munka utáni találkozókra vagy csapatépítésre is kiváló. A négy szinten elhelyezkedő mélygarázsnak köszönhetően az épület kiemelten magas parkolószámot nyújt majd, ahol a parkolóhelyek 20 százaléka elektromos autótöltési lehetőséggel kerül kiépítésre.

Az eMAG és az Extreme Digital összeolvadásának legutolsó fontos momentumaként költözünk új székházunkba a Liberty-komplexumon belül. Jövőbeli fejlődésünk, munkatársaink hatékony munkavégzéshez olyan inspiráló, nyitott közösségi terekkel rendelkező irodai környezetet kerestünk, amely kialakítása révén képes kiszolgálni a cégkultúránk részévé vált hibrid munkavégzéssel kapcsolatban támasztott igényeket. Az új iroda egyaránt könnyen megközelíthető közösségi közlekedéssel, biciklivel és az elektromos járművel érkezők munkatársaink és partnereink számára is

– kommentálta a megállapodást Várkonyi Balázs, az eMAG-Extreme Digital ügyvezetője.

A Liberty lokációját tekintve a Könyves Kálmán körút – Albert Flórián út kereszteződésénél található, a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről érkezve a belváros kapujában. A megújuló M3 metróvonal közvetlen és kényelmes kapcsolatot biztosít a belváros felé, az épület előtt elhaladó 1-es villamos a városon át kínál gyors alternatívát, a szemközti Népliget autóbusz-pályaudvarról és Ferencváros vasútállomásról pedig belföldi és nemzetközi járatok is indulnak. A Liberty néhány percen belül elérhető körzetében található a Lurdy Ház, élelmiszer bolt és számos étkezési lehetőség, a szomszédos Telekom székházban pedig egy Cafe Frei.

A környéken jelentős fejlesztések fejeződtek be, illetve vannak jelenleg is folyamatban, amelyek által folyamatosan nő a városrész presztízse. Befejeződött az M3 metróvonal Népliget metróállomásának felújítása, ezzel egyidejűleg a környék közterei is megújultak, ide sorolható a korábban elkészült Orczy Kert és a 2022 elején átadott Bakáts tér. A következő években újabb tervek valósulhatnak meg. A Déli Körvasút fejlesztésével Budapesten belül új állomások és sűrűbben járó vonatok könnyítik majd meg az ingázók és a városban közlekedők mindennapjait. A Népligettel átellenben pedig megépül az új Közlekedési Múzeum, amely szintén hozzájárul a környék minőségi, városi atmoszférájának fejlesztéséhez. A Telekom székház átadása után a Liberty irodaház megvalósításával a WING újabb jelentős lépést tesz azért, hogy a budapesti irodapiac dél-pesti alpiacán található Népliget környékét meghatározó irodalokációvá fejlessze.

Az irodaház, amelynek építése dinamikusan halad, nagy alapterületű, rugalmasan alakítható és az irodapiacon elérhető legmagasabb műszaki minőségű területeket kínál leendő irodabérlői számára. Az épület szerkezete hamarosan eléri a legmagasabb pontját, és a déli szárny irodaterületeinek átadására 2023 év elején, míg az itt található szállodaterületek átadására 2023 második felében kerül sor. Ezzel párhuzamosan zajlik a 20 ezer négyzetméteres északi szárny fejlesztése is, amelynek átadása szintén 2023 második felében tervezett. A Liberty a dolgozók jólétét szem előtt tartva egészségtudatos jellemzőkkel és BREEAM Excellent a fenntarthatósági minősítést megcélozva épül.

További híreink