Magyar siker nemzetközi versenyben

2009-09-10

Ismét nemzetközi elismerésben részesültek a WING ingatlanfejlesztései

Jó hír az ingatlanpiacon érdekeltek számára, hogy kihirdették a CNBC Arabiya nevével fémjelzett Európa és Afrika Ingatlan Díj 2009 nyerteseinek listáját. A WING Zrt. örömmel tudatja, hogy a Legjobb Irodafejlesztés kategóriában az Átrium Park, a Legjobb Középület kategóriában az Új Corvinus Campus, illetve a Legjobb Kereskedelmi Központ kategóriában az Agria Bevásárlóközpont nyerte el az első helyezést. A győztesek október 16-án vehetik át díjaikat a londoni Mariott Hotel különleges gálaestjén.

Az esemény részese annak a Nemzetközi Ingatlandíj sorozatnak, amely nívós versenyeivel a világ legjobb ingatlanfejlesztőit hivatott felkutatni. A WING Zrt. példás eredménye ezért nem csak azt mutatja, hogy Magyarország megállja a helyét a nemzetközi versenyben, hanem hogy képes vezető szerephez is jutni az európai és afrikai ingatlanüzletek piacán.

Az év folyamán a továbbiakban az Európa és Afrika Ingatlan Díj tulajdonosai egyéb elismert cégekkel mérik majd össze erejüket Kelet-Ázsiából, Nagy-Britanniából, Amerikából, továbbá az Arab-félszigetről, hogy globális szinten is eldőljön a kategóriák világszinten is legjobbja.

A pályázatokat egy olyan szakértői bizottság bírálta el, amely tagjainak ingatlanpiaci tudásával egyetlen más ingatlan díj sem vetekedhet. Az idei bírák között található Eric Pickles parlamenti képviselő, a Konzervatív Párt elnöke; Ben Wood, a Google brit ingatlanügyiért felelős vezetője; Peter Bolton King, az Ingatlanszakmai Szakértők Nemzeti Szövetségének vezetője; Imtiaz Farookhi a Nemzeti Házépítő Tanács vezetője; Christopher Hall, a FIABCI elnöke; Wilhelm Harnish az Ausztrál Építőmesterek Szövetsége (MBA) oldaláról; Thijis Stoffer az Ingatlantanácsadók Szövetségének Nemzetközi Konzorciumától (ICREA); Helen Shield, a Nemzetközi Luxusotthonok magazin főszerkesztője, illetőleg Gillian Farr, a Laura Ashley Home design vezetője.

Noah M. Steinberg a WING elnök-vezérigazgatója így kommentálta a díjakat:

„A WING a magyar ingatlanpiacon működő nemzetközi ingatlanvállalkozások magyar versenytársaként, világszínvonalú minőséget és professzionalizmust képvisel a hazai piacon. A CNBC nemzetközi díj elnyerése annak elismerése, hogy a WING által létrehozott magyar projektek nemcsak versenyképesek a nemzetközi élvonalban, hanem példaértékűek is. A WING értékteremtő filozófiája minőségi projektjei révén valósul meg. A WING projektek nemzetközi elismerése, a magyar ingatlanpiac színvonalának nemzetközi elismerését is jelenti.”

Az International Property Awards hivatalos sajtóközleménye

További híreink