Metropolitan garden néven újabb lakófejlesztést indított Budapesten a Wing

2019-01-10

Megkezdődött a LIVING ernyőmárka második lakóprojektjének kivitelezése a XIII. kerületben A nagysikerű Kassák Residence projektje nyomán egy újabb, smart megoldásokat kínáló „közösségi” lakóberuházást valósít meg a XIII. kerület vonzó részén a WING Zrt., a lakóingatlanokra szakosodott LIVING ernyőmárkája alatt. A fejlesztés a 21. századi igényeknek megfelelően többek közt gyerek játszóház, közösségi könyvtár, „nappali”, és postaküldő szolgáltatást is kínál majd. Az épülő lakóprojekt a kerület központjától, a Béke tértől egy utcányira található, vagyis autóval és tömegközlekedéssel is könnyen elérhető. Az emberléptékű projekt keretében, egy ütemben 105 lakás épül.

Megkezdődtek a Metropolitan Garden építési munkálatai a WING Zrt. lakóingatlanokra fókuszáló ernyőmárkája, a LIVING beruházásaként. Az Országbíró utcában található, egy ütemben épülő, összesen 105 lakást kínáló Metropolitan Garden környezetének legmagasabb színvonalú lakóingatlana lesz, amelynek várható átadása 2020 nyarán valósulhat meg.

A Metropolitan Garden igényes otthonokat kínál modern, zöld környezetben, a LIVING lakóingatlanmárka által meghonosított LIVING csomaggal, a piacon egyedülálló közösségi és smart megoldásokkal. A beruházás mögött a magyar ingatlanpiac vezető ingatlanfejlesztője a WING áll, melynek piacismerete és több évtizedes ingatlantapasztalata garanciát jelent a magas minőségre.

Az új lakóprojekt által kínált szolgáltatások közé tartozik közösségi könyvtár, a gyerekeknek játszószoba, a felnőtteknek pedig közös „nappali”, ahol találkozhatnak, dolgozhatnak, vagy pihenhetnek. Ezeken felül a Kassák Residence-hez hasonlóan, a Metropolitan Gardenben is kialakítanak közösségi „fészert”, ahol az otthoni barkácsmunkákhoz használható szerszámok állnak a lakók rendelkezésre. Előbbieken túl lesz postaszolgáltatás is, amelynek köszönhetően a lakók csomagot adhatnak fel, vagy vehetnek át az épület előterében, valamint takarító szolgáltatás is igénybe vehető.

Az egyéni igényekre szabható csomagajánlatok része továbbá a klasszikus smart living funkció távoli fűtésvezérléssel és okosdugaljjal, mindez riasztóval, távoli klíma-, redőny- és világításvezérléssel is bővíthető. „A LIVING márka soron következő lakóingatlan-beruházása, a Metropolitan Garden, amely a Kassák Residence-hez hasonlóan olyan egyedülálló, 21. századi megoldásokat kínál a lakók számára, ahol mindenki megtalálja a saját igényeire szabható szolgáltatásokat. A kimagasló érdeklődésre való tekintettel a lakások értékesítése már megkezdődött” - mondta Martin János, a WING Zrt. lakóprojektekért felelős igazgatója. A Metropolitan Garden ugyan a város frekventált részén található, mégis csendes és kényelmes otthont biztosít a lakók számára. A rendkívül jó infrastruktúrával ellátott környék közvetlen közelében egyaránt megtalálhatóak bevásárlási lehetőségek, önkormányzati iroda, játszótér, éttermek, kávézók, óvoda, valamint a projektterülettől 100 méterre található egy igényesen kialakított park is, a Floridsdorf sétány.

A Metropolitan Garden hatékony alaprajzú és magas műszaki színvonalú lakásainak alapterülete 30-110 m² közötti, a felmerülő igényekre építve a legnagyobb számban pedig 57 m² körüli lakások közül lehet majd választani. Minden otthonhoz tartozik majd egy kellemes atmoszférájú erkély, melyek átlagos mérete 12 m² körüli. A projekt különlegessége, hogy az épület tetőszintjén maximálisan az egyedi igényekre szabható, budai hegyekre néző panorámás, teraszos Penthouse otthonok kerülnek kialakításra. Az épület alatt pedig mélygarázs épül.

A Metropolitan Garden a Béke tér környékén elhelyezkedő lakáskínálaton túlmutató, egyben legmagasabb minőségű, extra szolgáltatásokat nyújtó lakófejlesztése. Elsősorban olyan fiatalok és kisgyerekes családok számára alkalmas, akiknek számít a belváros közelsége, a bőséges szolgáltatáskínálat, a 21. századi modern technológia, valamint a zöld környezet.

További híreink